Z Wave – перфектно тяло само за няколко седмици (ВИДЕО) – част 1

Автор: Мая Христова

 

Z Wave – Вашият начин да се сдобиете с перфектно тяло с видими резултати само за няколко седмици

 

Z Wave е нова технология, при която се излъчват мощни звукови вълни в тъканта. Благодарение на нея, сега вече е възможно третирането на отпуснатата съединителната тъкан на корема, горната част на ръцете и целулита на краката и задните части бързо, деликатно и изключително ефективно.

 

целулит, кожа

 

Z Wave използва високоенергийни радиални шокови вълни, които имат голямо въздействие върху структурата на колагена и съединителната тъкан на кожата, подобрявайки кръвообръщението. По този начин стимулира образуването на колаген, а кожата става по-еластична и нейната стегнатост се забелязва само след няколко процедури.

 

Гладка и стегната кожа със Z Wave

 

Да се измерим преди да началото на процедурите:

 

отслабване, целулит, лимфен дренаж

 

Ние ще Ви измерим преди всяка процедура и непосредствено след нея.

Измерването е много важно да се извършва на едно и също място и по един и същи начин.

 

Какво трябва да знаете?

 

Самата процедура….

 

 

…не е болезнена, именно благодарение на спецификата на радиалните шокови вълни, при които енергията се разпространява непрекъснато и радиално (сферично). За разлика от друг тип вълни, при които има връх (пик) на енергията и това води до усещане за болка.

 

По време на самата процедура използваме гел за още по-голяма трансмисия на енергита:

 

Z Wave, гел, процедура

 

Процедурата трябва да се извършва по пътя на лимфния поток. Активирането на лимфните възли, непосредствено преди третирането би могло да подобри дренажа.ю

 

Четете още: Целулит – вие питате, ние отговаряме – част 1

 

Защо е толкова важен лимфния дренаж?

 

Ръчният лимфен дренаж (MLD) е вид лек масаж за насърчаване на естественото отводняване на лимфата.

 

лимфен дренаж

 

Какво е лимфа?

 

Лимфата всъшност представлява рециклирана кръвна плазма (около 3 литра на ден). Тя има има защитна функция и така да се каже,  „отмива” от тъканите вредни вещества и токсини, образувани при метоболизма и проникнали в организма причинители на инфекции.

 

лимфа, лимфна система


Ръчният лимфен дренаж упражнява специфичен вид натиск (по-малко от около 40 грама на кв. см) и използва ритмични кръгови движения, за да се стимулира лимфния поток. Но не е достатъчен!

 

Затова със Z Wave ние предизвикваме мощен лимфен дренаж, отводняване и изчистване от токсините, а с лекия ръчен дренаж преди това, предварително сме заложили още по-голяма ефективност при освобождаването на лимфа и токсини.

 

Продължава на: Z Wave – перфектно тяло само за няколко седмици – част 2

 

Статията е любезно предоставена от:

Добави коментар