HiPP

Детски храни HiPP

Най-високо качество в хармония с природата

 

Производството на детски храни с най-високо качество е започнало в малкия баварски град Пфафенхофен преди повече от 100 години. Фурната Хипп, където през 1899 Джозеф Хипп смесва сухар, мляко и вода, постепенно започва производството на първите детски храни Хипп, които по-късно стават и лидер на Немския пазар. Все още съществувайки, като семейно предприятие под ръководството на д-р Клаус Хипп и неговите братя Георг и Паулус, HiPP Group се превърна в едно от водещите европейски производства на детски храни, гордеещо се с годишни продажби от около 250 милиона евро (2006).

 

Непоколебимостта за постигане на най-висококачествените продукти, отношението за здравето и запазване на околната среда, са ключа за успеха на компанията. За повече от 50 години, Хипп живее съобразно своята философия и ръководен принцип – “Да произвеждаме здравословни висококачествени храни в хармония с природата” – във всяка една фаза на производството.

 

При Хипп, традициите и знаниятата за качеството на био суровините се предават от човек на човек, чрез използване на високи технологии и постоянен контрол. “За нас високото качество и чувството на отговорност за здравословно развитие на децата, са на първо място”, казва собственика на компанията д-р Клаус Хипп, който лично гарантира за продуктите на неговата компания.

 

Хипп разчита единствено на най-високите стандарти за производство на здравословни детски храни и постоянно ги утвърждава на пазара. Потребители свързват търговската марка Хипп с ценности, като доверие, здраве, качество и био земеделие.

 

Последователното използване на суровини отгледани в био ферми, превръща Хипп в най-голямата и преуспяла компания на биологични продукти в света. Допринася за успеха на знака “био” качество в сферата на детските храни.

 

Повече информация търсете на:www.hipp.bg/

Добави коментар