GLOBUL

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на март 2013 г. GLOBUL има почти 4,6 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99.98% от населението на България и на 99.48%от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 94.81% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2,400 специалисти. Към края на март 2013 г. абонатите на COSMOTE Group са 20.4 милиона в страните от Югоизточна Европа.

 

GLOBUL предлага на своите клиенти пълния спектър от телекомуникационни услуги: мобилни, фиксирани и пренос на данни. Продуктите и услугите на компанията се предлагат в над 430 търговски обекта в цялата страна. Търговската мрежа на оператора включва магазини на GLOBUL и GERMANOS, както и тези на основните търговски представители GlobalNet Solutions и Internity. Компанията развива широка мрежа за дистрибуция, като към момента разполага с 155 представителни магазина.

 

Като социално отговорна компания, GLOBUL инвестира не само в развитието и насърчаването на своите служители, но и в подкрепата на българското общество и култура. Ето защо GLOBUL разработва и подкрепя значими проекти, насочени към опазването на околната среда и подобряване качеството на живот в страната, сред които дългосрочната стратегия за екологична устойчивост GLOBUL Green, националната кампания „Шофирай безопасно“, стажантската и стипендиантска програма на оператора, както и редица други младежки и социални инициативи.

 

Повече информация търсете на: www.globul.bg

Добави коментар