9 случая, в които трябва да му кажеш какво точно искаш

Може би е лудост, че дори и след милиони години на човешка еволюция, ние все още не сме измислили как да разбираме мислите и желанията на другите. Това изглежда особено нечестно докато обмисляме как да направим половинката си щастлива. И все пак понякога запазваме най-важната информация заключена далеч, където само ние имаме достъп.

 

Какво ще стане, ако всички се съгласим да говорим малко повече? Шансовете да сме по-щастливи определено ще са по-големи. В крайна сметка мъжете искат да знаят какво точно искате, можете да започнете с тези неща тук:

 

1. Когато сте разстроени

 

Някои хора (и мъже, и жени) са склонни да крият чувствата си докато всичко не се превърне в пасивно агресивен гняв. И понякога човекът към когото насочваме този гняв е именно най-значимият за нас. Неразумно е да смятате, че вашият партньор знае, че сте ядосани, защото оставя мръсните чинии в хола. Кажете му и просто измислете решение за проблема, който ви тревожи.

 

2. Когато знаете какво искате за хапване

 

– Искам каквото ти искаш – казва той.

– Добре, аз искам каквото ти искаш – отговаряш ти.

– ОК, аз искам такос.

– Всъщност, аз не искам такос, хайде да хапнем пица, а?

 

Четете още: 18 неща, които мъжете биха искали жените да знаят – част 1

 

3. Когато предпочитате соло

 

Да речем, че срещнете някои стари приятели от гимназията. Учтиво е да поканите гаджето си да дойде с вас, нали? Но тогава става неловко: Наистина ли искате той да дойде? Защото ако това е само неофициална покана, кажете му, че може да му е скучно да слуша вас и приятелите ви, докато обсъждате стари спомени.

 

Е, ако вие държите той да се запознае с вашите стари приятели, можете просто да му го кажете. Нека гаджето ви знае дали е важно за вас да дойде, или просто искате да прекарате време със старите си приятели без него.

 

4. Когато искате той да остане

 

Ако той е у вас, той е ваш гост. Така че е по-лесно да го помолите да остане през нощта, отколкото е за него да попита искате ли да остане. Ако не искате той да си тръгне, кажете му. По този начин можете да стигнете до най-забавната част по-бързо.

 

5. Когато сте готови да задълбочите

 

Време ли е за първото ви преспиване заедно? Решили ли сте то да бъде изключително? Когато моментът е дошъл, вие ще го усетите. И няма причина да бъдете снизходителни към това, което искате. Нека знае. И ако се окаже, че той се нуждае от време, за да помисли за потенциално нов етап от живота си във вашият любовен живот, бъдете готови да му го дадете.

 

Четете още: Колко време продължава добрият секс?

6. Когато искате орална любов

 

Има три начина да покажете на мъжа, че искате повече орални ласки:

• Кажете му докато сте в леглото „Искам да слезеш надолу сега!“

• Кажете му, когато не сте в леглото „Обичам когато слизаш надолу, определено трябва да го правиш по-често!”

• Изчакайте докато го направи и след това погалете косата му, въздишайте с наслада и му кажете колко страхотно се е справил. С други думи може да го окуражавате да го прави отново.

 

7. Когато мразите неговия стил на обличане

 

Когато сте във връзка, вашият мъж вече е решил, че вие сте жената, която той трябва да привлича. Това не означава, че трябва да го обличате като Кен, но ако не одобрявате стила му на обличане – кажете му. Ако знае, че вие харесвате визията му, това ще го накара да се чувства по-уверен, а увереността е най-сексапилното нещо, нали?

 

8. Когато все още не сте свършили

 

Просто защото той свършва пръв, не означава, че вие не заслужавате да свършите. Затова вземете ръката му и я сложете там, където трябва да бъде. Той ще разбере какво трябва да направи.

 

9. Когато знаете какъв пръстен искате

 

Малко са мъжете, които знаят какво да търсят в бижутерийния магазин. Така че веднага след като темата за брака е дошла, шансовете той да се паникьоса за пръстена са големи. Какъв цвят? Какъв метал?

 

Така че вместо да го стресирате, като посочвате това, което не харесвате, то следващия път, когато темата за брака наближи просто кажете „Ако някога се нуждаеш от помощ в избора на пръстен, мога да ти кажа какво харесвам“. Може би офертата ще му допадне.

Добави коментар