8 позитиви на сутрешния секс

Мъжете обичат секса. И жените обичат секса. Дори бабите и дядовците всъщност обичат секса. Можете да правите секс по всяко време на деня, но сутрешният определено е един от най-добрите! Чудите се защо? Защото е истинска закуска за шампиони, разбира се. Ако имате нужда от още доказателства, приготвили сме ви цели 8.

 

1. Освен ако не сте морска звезда, сексът си е като спорт

 

Според проучванията, ако започвате деня си с тренировка, това ще стимулира метаболизма ви и тялото ще се чувства добре през целия ден. Освен това не е нужно да ходите до фитнеса, а успешно ще изгорите няколко калории. Така че – действайте!

 

2. Сутрешна ерекция

 

Не че посочваме очевидното, но за сутрешната ерекция, не е нужно който и да било от двамата да полага каквито и да било усилия. Това е като да се събудите напълно подготвени за предстоящ изпит, без да сте отваряли учебник.

 

секс, сутрин, рано, партньор, събуждане

 

3. Отпочинали сте

 

След дългия работен ден, единственото нещо, което ви идва наум, понякога може да е филм, релакс и сън. И никой не може да ви съди за това. Сутринта обаче е друго нещо – събуждате се освежени, имате енергия за изразходване, като цяло няма какво да му мислите. Освен това е доста по-малко вероятно да чуете „Не може ли просто да се гушкаме и да си лягаме?“.

 

Четете още: Колко време продължава добрият секс?

 

4. Добро настроение за целия ден

 

Сексът освобождава допамин и серотонин. Това са два неврорецептора, отговорни за повишаването на нивата на щастие и удовлетворение. Започвайки деня си с доза добро настроение, определено ще подходите с по-положителни чувства към това, с което предстои да се справите в идните 12 часа.

 

секс, сутрин, рано, партньор, събуждане

 

5. С партньора ви ще се карате по-малко

 

Мразите тези пасивно-агресивни съобщения, които получавате през деня? Е, можете да ги туширате в зародиш с един хубав сутрешен оргазъм. Той ще повиши нивото на окситоцин и вие ще се почувствате доста по-добре и ще асоциирате партньора си с положителни усещания.

 

6. Дава ви основание да се къпете заедно

 

Когато една двойка се „поизцапа“ заедно, трябва и да се изкъпе заедно. Винаги, когато времето ви го позволява, можете да прекарате малко време заедно под душа. Това определено ще бъде интимно и забавно едновременно.

 

Четете още: Как сексът влияе на мозъка ви?

 

7. Повод за гордост

 

Дали шефът ви е дразнещ и мрънкащ или колегите ви са нещастни и тъжни, това няма значение, вие отивате на работа със знанието, че сте имали невероятно сутрешно мачкане на чаршафите! Ако не друго, то поне настроението ви ще е много по-добро!

 

секс, сутрин, рано, партньор, събуждане

 

8. Можете да продължите по-дълго

 

Да, правилно прочетохте. Мъжките върхове на тестостерон сутринта са доста по-високи. Освен това има и допълнителна енергия, която може да удължи сутрешните удоволствия. Е, сутрешният дъх е неприятен, разбира се, но това е малка цена, която плащате в замяна на вълнуващо и интимно утро!

 

Снимки: Captured Writer, Benjamin Disinger, Nikki__, Silvia Sala Foter.com

Добави коментар