7 идеи как да я изненадаш за Св. Валентин

Св. Валентин е денят на влюбените. Навсякъде е пълно със сърчица, романтични дреболийки и влюбени двойки. Щастливите двойки искат да направят тази вечер (или пък ден), приятен, забавен и запомнящ се. Ето и 7 идеи как да накарате половинката си да се почувства специална и обичана в този ден:

 

1. Първа среща втори път

 

Можете да организирате интересна игра за своята партньорка – направете първата си среща отново. Отидете на същото място, облечете същите дрехи и се правете, че сега се запознавате. Бъдете срамежливи, шегувайте се, питайте въпросите, които сте задавали тогава. Спомнете си всички чувства, които сте изпитали на истинската си първа среща. Това ще добави още повече романтика в така или иначе романтичния ден.

 

2. Ден с изненади

 

Помолете приятели за помощ и организирайте всичко. Например, изведете приятелката си на разходка. Както си вървите, намерете кутия с шоколадови бонбони, цветя и картичка. Когато тя ги отвори и прочете картичката, тя разбира се ще е от вас и адресирана до нея. Това определено ще я изненада много приятно.

 

Ако пък сте женени, ето как можете да изненадате съпругата си: Изведете я на романтична вечеря в ресторант. Когато се приберете, леглото вече е покрито с листенца от рози, в стаята са запалени свещи и т.н. Това ще я изненада дори по-приятно от романтичната вечеря, понеже тя няма да го очаква, тъй като е оставила у дома всичко нормално. Ще ви коства малко организация, но тя определено ще го запомни за цял живот!

 

3. Голямото разопаковане

 

Вземете 10 плика с различни размери, така че всеки да може да се побере в друг (точно като Матрьошка). Напишете любовно писмо до своята любима и го сложете в най-малкия плик. След това сложете и всички други пликове. Изпратете го с куриер. Постарайте се да сте до нея, когато тя получи писмото ви и започне да разопакова плик по плик. Това ще направи деня много, много специален!

 

Четете още: Секс тайни, които трябва да знаеш

 

Можете да направите същото с кутии в различни размери. Скрийте в най-малката подаръка ѝ и опаковайте добре в останалите кутии. Ще се изненадате колко положителни емоции може да създаде това и за двама ви.

 

4. Романтична вечеря с конкурси и награди

 

За да бъде вечерта специална, организирайте романтична вечеря за двама ви. Пригответе си страхотна вечеря заедно, запалете свещи и когато седнете на масата, изненадайте любимата си със специална програма, която предварително сте подготвили.

 

Организирайте конкурси и раздавайте награди. Това ще направи вечерята много по-приятна, а и тя ще оцени вашето старание. В наградния фонд, разбира се, добавете и романтични изненади!

 

5. Напишете поема за нея

 

Можете да го направите сам или да намерите в интернет поема, която ви харесва и пасва на връзката ви. Важното е да е романтично! Напишете я на картичката. Занесете ѝ закуска в леглото с цвете. Когато вашето момиче се събуди и види картичката си, това ще направи деня ѝ още по-прекрасен!

 

6. Причините да те обичам!

 

Купете цветни сърчица и го направете сам! Напишете на всяко сърчице една причина, поради която я обичате. Напишете ѝ защо е толкова специална за вас. Напишете възможно най-много и декорирайте апартамента с тези сърчица.  В случай, че не живеете заедно, украсете нейното местенце с тях. Това, разбира се, трябва да свършите, докато нея я няма. Когато се прибере и види всички тези малки любовни послания, направо ще се разтопи!

 

Четете още: 4 неща, за които мъжете мислят, че на жените им пука

 

Ако искате да направите тази изненада по-забавна, можете да скриете всички сърчица на различни места в дома. На всяко може да напишете подсказка за следващото – как да бъде открито. Когато приятелката ви открие последното сърчице, там ще намери и своя подарък! Огромната ѝ радост е гарантирана!

 

7. На седмото небе

 

Ясно е, че не можете да заведете приятелката си на седмото небе буквално, но можете да се доближите. Открийте страхотно място някъде на високо и я поканете там. Кажете ѝ, че сте на върха на щастието и за това сте я поканили именно на това място. Ако пък сте решили да ѝ направите предложение за брак – сега е моментът!

 

Можете да импровизирате и да пречупите през собствените си идеали тези предложения. Ако пък ви се върти в главата някоя страхотна идея, с която да изненадате любимата – не се срамувайте, споделете я още сега!

Добави коментар