секс, кола, автомобил, пози

6 съвета за секс в колата

Голям процент от младите хора (а и не само) са правили секс в кола поне веднъж в живота си. Те не коментират дали сексът в нея е хубав или не, но е факт, че колата е едно от най-популярните места за интимни забавления извън спалнята. Независимо дали вече ви се е случвало това преживяване или се надявате да ви се случи, предлагаме ви 6 съвета как да го направите по-приятно.

 

Сексът в колата може да се окаже доста труден и изпълнен с препятствия – мястото е доста ограничено, навсякъде има предмети, които трябва да избягвате, като волана, таблото и скоростния лост, например. Въпреки това той може да се превърне в незабравимо изживяване.

 

1. Почистете автомобила си

 

Ако колата ви е мръсна и има боклук навсякъде, това определено може да развали настроението ви. Остатъците от храна, празните кутии или бутилки, космите от кучето – нито едно от тези неща няма да направи колата ви по-секси. Не забравяйте трохите и пясъка върху седалката, които ще направят усещането доста неприятно при допир. Ако колата ви е с кожен салон, използвайте одеяло, за да не залепва кожата ви на седалката.

 

секс, кола, автомобил, пози

 

2. Изберете подходяща локация

 

Уверете се, че паркирате на позволено място, защото наистина не искате полицаите да прекъснат забавлението ви. И не само – никак няма да ви се иска да ви видят случайни минувачи и дори деца. Изберете тихи и пусти места, в близост до път, плаж и дори гора. Ако е вечер – още по-добре.

 

3. Изгасете светлините

 

Ако искате да слушате музика за настроение, оставете колата на контакт. Внимавайте – никак няма да е хубаво ако акумулаторът ви падне, докато правите секс и след това автомобилът ви отказва да запали.

 

Четете още: Защо бавният секс е по-добър?

 

4. Сложете всичките си дрехи на едно място

 

Препоръчваме ви след като свалите дрехите си, да ги сложите на една от празните седалки. Не ги разпилявайте. След секс надали ще ви се занимава да преравяте колата, за да търсите къде са те.

 

5. Изберете най-добрата седалка за секс

 

Шофьорската седалка не е най-добрият вариант, тъй като воланът би попречил. Сексът на задната седалка не е толкова спонтанен, но пък ви осигурява повече място. Ако изберете предната седалка, я наклонете възможно най-хоризонтално.

 

секс, кола, автомобил, пози

 

6. Изберете правилната поза

 

Няма много пози, които са перфектни за секс в автомобил. В случай, че правите секс на задната седалка, възможни са и двата варианта – жената отгоре или мъжът отгоре. Каквото и да изберете, издърпайте предните седалки колкото е възможно по-напред, за да имате повече място.

 

Четете още: Как да правите орална любов?

 

Изборът на предната седалка ви дава възможност за още две пози. И в двете жената е отгоре. Регулирайте седалката до хоризонтално положение. Мъжът трябва да легне или седне, а жената може да е или лице или с гръб към него. При втория вариант тя може да се подпре на таблото – така ще има по-голяма сигурност.

 

Сексът в кола може да е страхотно приключение, но не забравяйте, че и предният капак може да бъде място за различни забавления. Не го пренебрегвайте, ако искате да имате страхотна вечер с любимия човек.

 

Снимки: paulStarPics, paulStarPics, dicau58 Foter.com

Добави коментар