6 начина да запазите топките си в играта

Токсините, като полихлорирани бифенили (PCB) и диоксини, не само вредят на околната среда, те също могат да ви нанесат „удар“ под кръста по отношение броя на сперматозоидите и нивата на тестостерона. Ето как можете да защитите своята мъжественост:

 

1. Носете маска

 

Възможно е старите каменни или циментови стени да отделят опасни нива на токсини, когато отделят прах. Когато вдишате този прах, това може да се отрази на тестисите ви и те може да „спаднат“.

 

2. Избягвайте секс играчките и риболовните примамки

 

Силиконът, от който са направени фалшивите червеи и някои секс играчки, съдържа фталати, които могат да навлязат в тялото, което от своя страна намалява качеството на спермата при мъжете. За да се подсигурите, преминете към истински червеи при риболов и използвайте пръстите и езика си по време на секс.

 

токсини, тестиси, сперматозоиди, организъм, мъже

 

3. Защитете бременните

 

Жените, изложени на ендокринни разрушители, като полихлорирани бифенили (PCB), диоксини и фталати, раждат момчета с по-високи нива на родилни дефекти като крипторхизъм, хипоспадия (малформация на пениса) и рак на тестисите.

 

Четете още: 10 убийци на ерекцията

 

4. Купете си нова седалка за колелото

 

Тесните седалки оказват натиск върху перинеума, причинявайки еректилна дисфункция. Купете си седалка, която прехвърля натиска върху бедрените ви кости, когато карате колело и запазете тясната седалка за състезателните тренировки.

 

токсини, тестиси, сперматозоиди, организъм, мъже

 

5. Пазарувайте екологични храни

 

Пестицидите се натрупват в организма. Дори и малко количество на ден, натрупвайки се, може да се превърне в голям проблем. Избягвайте да купувате продукти с високо съдържание на пестициди. Пазарувайте екологични храни или отглеждайте собствени такива, които са безопасни за вашите тестиси.

 

Четете още: Страничните ефекти от ниските нива на тестостерон

 

6. Прочетете списъка на съставките

 

Според проучванията, съществува връзка между лавандулата и маслото от чаено дърво в козметичните продукти и развитието на тъканите на млечната жлеза при мъжете. Може би е добре да четете списъка със съставките на продуктите, които пазарувате и да избягвате такива, които могат да ви навредят по този или подобен начин. 

 

Снимки: W.D. Vanlue, DeusXFlorida (9,099,774 views) – thanks guys! Foter.com 

Добави коментар