двойка, проблем, секс, орален, време, възбуда

6 интимни проблема, които двойките срещат – част 2

Продължава от: 6 интимни проблема, които двойките срещат – част 1

 

4. Партньорът ми мрази оралния секс

 

Това също е проблем, с който много двойки се сблъскват. Единият обича да дава и получава орални ласки, докато другият изобщо не споделя ентусиазма му, дори напротив. Истината е, че това е проблем, който може да се окаже малко по-труден за решаване.

 

В такива ситуации, можете да си помогнете, като използвате неща, които ще подобрят усещането и повишат комфорта на партньора ви, по време на орален секс. Например, ако смятате, че партньорът ви се смущава от миризмата на тялото си и за това издига бариери и не ви позволява да му направите орална любов, можете да предложите да вземете душ заедно. Това едновременно ще ви възбуди и ще успокои неговите тревоги.

 

Въпреки възможната бъркотия, експериментирането с различни храни, също може да помогне. Можете да опитате със сметана или течен шоколад. Имайте предвид обаче, че поставянето на каквито и да е хранителни продукти във вагината на жената може да причини инфекция. Затова можете да се възползвате от тези методи ако поставяте шоколад само върху външната страна на влагалището, бедрата или зърната на партньорката си. Вероятно и двамата ще се почувствате по-комфортно по време на орален секс, когато добавите нови вкусове. Ако добавите малко сладолед, е възможно преживяването да стане още по-вълнуващо.

 

5. Възбуждате се по различно време

 

Вие искате да правите секс ежедневно, докато партньорът ви се задоволява напълно от веднъж седмично. Може би това ви изглежда като безнадеждна ситуация, но не се притеснявайте – не е. Опитайте да започнете интимностите с желание и търпение, вместо със страст.

 

Четете още: Емоционалната връзка и влиянието ѝ върху секса

 

Спонтанното желание и страстта – онова внезапно чувство на нужда да разкъсате дрехите на партньора си, често започва да избледнява в дългосрочните взаимоотношения и може да се окаже трудно за синхронизиране, особено между двама души с различно либидо.

 

Ако сте казали, че наистина сте много изтощени, но партньорът ви започва с нежни интимни ласки, не го отблъсквайте от себе си. Опитайте се да последвате примера му, вижте къде иска да ви заведе, дори и да не сте в настроение, много е вероятно настроението ви за секс съвсем скоро и неочаквано да се появи. Обикновено след като започнете, ще започнете да се чувствате много по-добре и комфортно. Иначе казано – апетитът идва с яденето!

 

6. Имаме бебе и наистина нямаме време за секс

 

Независимо дали скоро се е появило бебе №1 или №4, сексът всеки път е едно от първите неща, които биват оставени на заден план. Появата на нов член в семейството ви винаги изисква почти цялото ви внимание и често ви остава прекалено малко време за навиците ви, които принципно ви карат да се чувствате секси.

 

Четете още: Как да направите секса по-романтичен?

 

При жените сериозен фактор са и физическите наранявания, независимо дали след нормално раждане или цезарово сечение. Възможна е и следродилна депресия. Всички тези фактори могат да загасят пламъка на страстта в отношенията ви. Разбира се, всяка двойка е различна, но мнозина ще имат нужда от малко почивка, след като бебето се роди, преди отново да помислят за секс. И това е добре, напълно нормално е.

 

За да дадете нов старт на сексуалните си отношения, наемете детегледачка, дори и само за няколко часа или оставете бебето при баба. Насладете се на хубава вечеря, наемете си стая и бъдете сигурни, че искрата отново ще пламне!

Добави коментар