Куче, мъж, жена, отговорност, любов, разбиране, надеждност

4 причини жените да обичат мъже с кучета

Така си е, жените харесваме мъже с кучета. Поради една или друга причина, сладката муцунка душеща наоколо, ни кара да се заинтригуваме и от сладката муцунка на другия край на каишката. Какви обаче за причините толкова много да си падаме по мъже с кучета? Ще ви издадем 4-та основни причини, а за останалите ще трябва да се досетите сами:

 

1. Надеждност

 

Мъж, който притежава куче, за нас е надежден. Ние свързваме подсъзнателно лоялността на кучето, с лоялността на стопанина му. Автоматично раменете ви изглеждат по-широки, ставате някак по-високи. С вас се чувстваме много по-сигурни и защитени.

 

Куче, мъж, жена, отговорност, любов, разбиране, надеждност

 

2. Отговорност

 

Ние момичетата много държим на това вие да сте отговорни и лоялни. При жените отговорностите често са неизбежни, например ние раждаме деца, като майки отговорностите ни са огромни. От друга страна, в наши дни често мъжете бягат от отговорностите, но не и тези с кучетата.

 

Ние веднага решаваме, че щом имате куче, значи сте отговорни мъже. Вие се грижите за него, разхождате го, храните го, водите го на прегледи, ваксинирате го. Разбирате, че носите отговорност за още едно същество, което зависи от вас и вашите грижи. За нас и нашия майчин инстинкт, това означава, че ще сте отговорни бащи.

 

Четете още: Защо жените харесват мъже с кучета?

 

3. Разбиране

 

И ние сме наясно, че животът с куче не е само гушкане и игри. Понякога излизате да го разходите в най-дълбокия сняг, пороен дъжд, вятър или убийствена жега. И го правите, вместо да стоите пред видео игрите от сутрин до вечер. Знаем и че когато кучето ви е било пале, със сигурност е съсипало няколко обувки и килима, в най-добрия случай. Въпреки това, вие се отнасяте с разбиране, внимание и любов към вашия верен приятел. На нас, момичетата, определено ни се иска да се отнасяте така и с нас!

 

Куче, мъж, жена, отговорност, любов, разбиране, надеждност

 

4. Любов

 

Мъж, който притежава куче, със сигурност знае как да обича. Всяко момиче си мечтае за любящ партньор, а не за коравосърдечен гадняр, нали? Скъпи мъже, за нас това е едно от най-впечатляващите неща. Ако пък се окажете спасител на своя верен приятел, определено печелите бонус точки. 

Добави коментар