мъж, секс, жена

3 неща, които жените искат от мъжете си в леглото

Битува широко разпространеното мнение, че жените не искат да правят секс толкова често, колкото мъжете. Всъщност това изобщо не е истина. Жените обичат секса. Те просто се нуждаят от малко повече време, за да се възбудят. Нуждаят се от повече ухажване и по-дълга любовна игра, отколкото мъжете. Ето и 3 неща, с които мъжете определено няма да сгрешат в леглото:

 

1. Зрителен контакт

 

Много жени не се чувстват толкова добре по време на секс, тъй като партньорите им не ги гледат в очите достатъчно дълго. Ако мъжът затвори очи или през цялото време гледа само в другите части на тялото, тя започва да се чувства като парче месо.

 

Жената има нужда да се чувства харесвана, да я гледат сякаш е произведение на изкуството. Не че е нужно през цялото време мъжът да я гледа само в очите – това би било малко плашещо, но е добре да намери подходящия баланс, така че да накара партньорката си да се чувства единствената и най-желаната жена в света.

 

мъж, секс, жена

 

2. Останете до жената след секс

 

Сексът за жените в много случаи е средство за освобождаване от стреса и емоционални рани. По време на оргазъм жените могат да реагират по много различни начини – да са много палави, много емоционални, да се смеят или плачат.

 

Това е моментът, в който мъжът трябва да прояви разбиране към емоциите и реакциите на партньорката си. Не трябва да я съди или да приема лично сълзите ѝ. Нужно е просто да остане до нея и толкова. За много жени това е изключително важно.

 

Четете още: 5 неща, които никога не трябва да правите по време на секс

 

3. Останете отворени за продължение

 

Много жени нямат представа какво е да изпитат множество оргазми. Нека мъжете не се обиждат, но обикновено това се случва по тяхна вина. Честа допускана грешка е, че когато той еякулира, за него сексът приключва. Но какво ако жената все още не е получила оргазъм или пък не се чувства напълно задоволена?

 

мъж, секс, жена

 

Би било чудесно, ако мъжът остане отворен за продължение на приключението. Хубаво е да изследва еротичната природа на жената дори вече да е еякулирал. Това може да доведе до неподозирани удоволствие и за двамата партньори.

 

Някои мъже смятат, че владеят до съвършенство определени трикове, които ги правят невероятни любовници. Много от тях обаче грешат. За да бъде зашеметяващ сексът за една жена, тя не се нуждае от трикове, а от усещане за присъствието на мъжа, духа му и връзката помежду им.

 

Четете още: Как се променя връзката, когато заживеете заедно

 

Мъжете не трябва да забравят да разпределят желанието си за секс с партньорката им през целия ден. Секси съобщенията, чувствените докосвания и т.н. По този начин жената няма да възприема желанието за секс на мъжа като „той само за това мисли“, а ще се появи натрупване от възбуда, което съвсем естествено ще доведе до едно вълнуващо изживяване.

 

Снимки: josh.greentree, kelley_leigh, Mr.Sai Foter.com

Добави коментар