18 неща, които мъжете биха искали жените да знаят – част 2

Продължава от: 18 неща, които мъжете биха искали жените да знаят – част 1

 

10. Мъжете оценяват признателността

 

Показването на благодарност за нещо, което е направил, може да повлияе много на действията и поведението му. Ако вземем за пример родителството, мъжете са много по-ангажирани и грижовни към бебето, когато жените ценят участието им и ги намират за компетентни и грижовни и са признателни за помощта.

 

11. Мъжете мислят за секс. МНОГО!

 

Окей, това може би не е тайна. Повечето мъже под 60 г. възраст, мислят за секс най-малко веднъж на ден. За сравнение, едва ¼ от жените мислят толкова за секс. Това не е всичко. Мъжете фантазират за секс почти два пъти по-често и фантазиите им са много по-разнообразни и цветни.

 

Освен това, мъжете мислят много повече от жените за случаен секс. Разбира се, мисленето изобщо не е като правенето, така че няма какво да ви притеснява. Просто приемете, че мъжете мислят за секс много повече от вас и това е нормално.

 

12. За мъжете сексът е важен

 

Всъщност е мит, че сексът за мъжете е просто секс. Сексът е важен акт между двама души, които се отдават един на друг. И точно като жените, повечето мъже го намират за голяма интимност между партньорите във връзката. Освен това, в една по-дълга връзка, партньорите знаят как да угодят един на друг по-добре, отколкото случайни хора.

 

Четете още: 10 неща, които мъжете не разбират за женския оргазъм

 

13. Той обича вие да инициирате секс

 

Много мъже имат усещането, че сякаш винаги те инициират правенето на секс. Те всъщност обожават, когато партньорката им понякога взима водещата роля. Не се срамувайте да покажете на партньора си, че сте в настроение за секс. Понякога само това, че вие сте пожелали да правите секс, може да направи преживяването още по-вълнуващо и хубаво и за двама ви.

 

14. Мъжете не са винаги готови за секс

 

Сигурно много жени ще се изненадат от това, но мъжете всъщност не винаги са в настроение за секс. Точно като жените, понякога са стресирани, преуморени и изтощени… Стресът е доста силен убиец на либидото. Когато мъжът ви каже „Не тази вечер“, това не означава, че вече не го привличате, той просто не е в настроение да прави секс тази вечер и толкова.

 

15. Вашето удоволствие е удоволствие за него

 

Удоволствието ви е много важно за вашия партньор. Но имайте предвид, че той няма откъде да знае какво искате вие, ако не му кажете. За много жени е много неудобно да разговарят с партньора си за това какво им харесва и какво не. Ако можете да му обясните точно какво искате в леглото, без да наранявате егото му, повярвайте, той ще ви слуша много внимателно. Защото знае, че ще се чувства още по-добре, ако и вие се чувствате добре.

 

Четете още: 8 позитиви на сутрешния секс

 

16. Мъжете се притесняват от това как ще се представят

 

Мъжете се притесняват от това как ще се представят в леглото, особено с напредването на възрастта. Твоят човек може да се притеснява от тялото си, от издръжливостта си и какво ли още не. Ако искате да му помогнете да се отпусне и да остане фокусиран върху удоволствието от момента, сексът ще стане много по-хубав.

 

17. Мъжете имат нужда да са ценени и обичани

 

Ако мъжът не се чувства обичан и ценен от вас, имайте предвид, че може да започне да го търси на друго място. За един мъж, това може да значи да се зарови в работа, за друг – да се фокусира в спорт или видео игри. Някои мъже изневеряват. За да избегнете това, работете заедно за потребностите си и за щастието на другия. В крайна сметка за това сте заедно – за да сте щастливи.

 

18. Той ви цени

 

Повечето мъже осъзнават, когато имат какво да губят, когато са в дългосрочна връзка, още повече ако са прекарали голяма част от живота си, градейки семейство. Ако вие се стараете да укрепите отношенията си (или брака си), шансовете и той да го направи са наистина много големи!

Добави коментар