14-ти благотворителен бал на фондация “Сийдър” в подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение

Changemakers Charity Ball обединява социално отговорния бизнес у нас с цел набиране на средства и промяна на нагласи

 

На 2 ноември в Централен военен клуб София ще се проведе Changemakers Charity Ball – най-голямото благотворително събитие, което фондация „Сийдър“ организира всяка есен. Балът се провежда за 14-та поредна година и цели да набере средства, с които организацията да осигури грижата за над 105 деца и младежи в неравностойно положение, които подкрепя.

 

На събитието ще присъстват над 200 гости от бизнес елита, дипломатическите среди и културния живот в България, които ще обединят усилията си заедно с организаторите, за да постигнат положителна промяна в живота на децата и младежите от центровете на “Сийдър”.

 

За добрата атмосфера на събитието ще се погрижи актьорът Стефан А. Щерев. Артист и продуцент, той застава зад каузата на организацията и ще бъде водещ на благотворителния бал.

 

Традиционно по време на събитието ще се състои и благотворителен търг, на който ще се разпродават ексклузивни предмети и преживявания, дарени от видни личности и компании. Водещ на търга за 3-та поредна година ще бъде професионалният аукционер, лицензиран от аукционна къща Christies – Преслава Фентъм – Флетчър.

 

Сред предметите и преживяванията, за които гостите ще наддават са билети за мач на Ливърпул, ВИП посещение в най-голямата база за поддръжка на самолети в Европа, направено лично от Изпълнителния директор на Луфтханза Техник София, ексклузивна бира Диво пиво, създадена специално за събитието със съдържанието на бял трън и персонално брандиране, 7 степенна гурме вечеря за 4-ма на тайна локация, приготвена лично от популярния шеф Антоан Вераст, картина на световно известния български художник Петър Мичев – Педро, покани за Гала премиерата на “Междузвездни войни” и колекционерски предмет от сагата, вълшебно изпълнение на арфа за частно събитие, ексклузивен абонамент за Икономедиа, тениска на световно известен футболист и др.

 

По време на вечерта присъстващите ще могат да участват и в благотворителната томбола, да се насладят на изпълненията на музикантите от 4th Edition и на допълнителните изненади, които организаторите са подготвили.

 

Всички средства, набрани по време на вечерта, ще бъдат инвестирани в индивидуалната грижа за децата и младежите, които фондация “Сийдър” подкрепя.

 

Събитието се организира благодарение на партньорите, които застават зад каузата. Това са златните спонсори CMS Sofia и Фондация “Америка за България”, сребърните спонсори AG Capital и Фондация “Комунитас”, както и партньорите от Централен военен клуб София, Coca Cola HBC България, Икономедиа, Луфтханза Техник, Загорка, Чайка Арт, DABOV Specialty Coffee, винарната на Georgievi bros., Iprint, Перно Рикар, Правец голф клуб, Whirlpool, Хилтън София, София Филм Фест, Amuse Bouche, Сензорен театър, Студио за масаж Мокусо, Диво пиво, Софийска опера и балет, Софийска филхармония, Зала България, Народен театър Иван Вазов, Sircrow, филмово студио No Blink, Бутик за цветя Angel, Каркасон, Cinema City, Национална художествена галерия, Myhome.bg, 4th Edition, Лора Василева, Петя Чолакова, Петър Мичев – Педро, Яна Дойнова.

 

Ако желаете да присъствате на събитието, можете да закупете вашия куверт на www.cedarfoundation.org или да се свържете с Ива Хаджийска на iva@cedarfoundation.org, 0884 962 986.

Добави коментар