11 знака, че мъжът е готов за бебе

За жалост, не всички мъже могат да афишират гласно това, че са готови да имат бебе. Ако не сте сигурни, дали партньорът ви би искал вече да стане татко, опитайте се да разчетете това, с помощта на следващите 11 знака.

 

1. „Направи си сам“ нещата започват да са му по-интересни

 

Това е нещо като мъжки вариант на „да си свием гнезденце“, но за разлика от декорирането и новите мебели при жените, мъжете се концентрират повече върху неща, които да си направят сами. Например, желанието му да бутне стената и да отвори пространство за по-широка трапезария, вероятно е породено от желанието му да вечеряте там заедно – приятно и уютно, а и да има място за някой хубав, голям замък в средата на хола или релси за влакче.

 

бебе, мъж, работа, спокойствие

 

2. Не се парализира от страх като види бебе

 

Когато види бебе не прави крачка назад с оправдание, че имал стара травма на китката и не можел да го вземе. Напротив – готов е да го вземе на ръце и да му се радва. И не само, че е готов да го взема на ръце, ами му се и иска да го задържи!

 

3. Иска домашен любимец

 

Той споменава, че иска домашен любимец, за който да се грижи, да гушка, да се разхождат заедно. Можете да подхвърлите на шега, че бебетата поне не искат постоянни разходки за тоалетна и да наблюдавате реакцията му.

 

4. Започнал е да се движи малко по-спокойно в работата си

 

Вижте още: Готова ли съм за бебе?

 

Има моменти, в които той е свръх амбициозен, искал е да направи зашеметяваща кариера и да се издигне в работата си. Но сега сякаш е започнал да действа малко по-спокойно, чуди се дали в живота няма нещо повече от кариерата и парите, нещо като бебе, например.

 

5. Започнал е да пропуска питиетата след работа

 

Колегите му са се разбрали да минат през кръчмата след работа, но той решава да се прибере вкъщи. В съботите предпочита да си почива, да отидете на разходка в парка или на пикник, вместо да купонясвате до 4 сутринта в някоя дискотека. С други думи – тялото му му подсказва, че е време да се кротне.

 

бебе, мъж, работа, спокойствие

 

6. Не може да танцува

 

Може би никога не е можел, но сега нещо се е променило – той започва да танцува… като баща си!

 

7. Събужда се рано

 

В началото на 20-те си години, алармата на часовника е била най-омразният му звук. Сега тя просто напомня, че вече е 7 сутринта и е време за ставане.

 

8. Иска да си имате двор

 

Вижте още: 5 знака, че сте готови да имате бебе

 

Иска му се да си имате двор. Може би и малко футболно игрище? Или пък баскетболен кош? Виждате как той се стреми към спокойствие и дори може би е споменал нещо такова.

 

9. Спокойна почивка

 

Може би му е било изключително приятно да отидете на палатка или на някой див плаж през лятото? Може би е обичал претъпканите дискотеки и силната музика? Сега обаче е започнал да търси повече удобства и спокойствие, когато избирате лятната си почивка.

 

бебе, мъж, работа, спокойствие

 

10. Нови предавания

 

Започнал е да гледа малко по-различни предавания. Някои от тях може дори да са обвързани с това да бъдеш родител.

 

11. Всичките му приятели имат деца

 

Приятелите също имат значение. Всичките му приятели вече имат деца и той не гледа на тях с доза съжаление, а по-скоро с възхищение. Радва се на техните деца, играе с тях и те го харесват. Вероятно е готов да има свои!

 

Снимки: Gwenaël Piaser, Mc Knoell, brennaval, Khanelle Prod' Medias Foter.com

Добави коментар