10 неща, които мъжете не разбират за женския оргазъм

1. Жените са благословени с неизмеримата способност да свършват отново и отново

 

И всеки следващ оргазъм може да е по-хубав от предния. И дори няма значение дали са в овулация или в цикъл. При мъжете ситуацията е малко по-различна. Дори и да могат да получат оргазъм няколко пъти, първо – това им коства доста повече усилия и второ – трябва след всяка еякулация да тичат до банята и обратно.

 

2. След оргазъм жените изглеждат сякаш са изпили тройно лате

 

При мъжете е обратното, те искат да се върнат в леглото и изглеждат доста изтощени и „изстискани“. Същевременно, след оргазъм жените могат да изготвят план за живота през следващия месец. Откъде идва цялата тази енергия? Не е ясно!

 

3. Женският оргазъм е като красиво и вълнуващо пътуване

 

Ако една жена изпита поредица от оргазми, те просто ще стават все по и по-хубави. Оргазмът на жената изглежда като нарастващо действие с няколко мини кулминации, пролог и нерешена второстепенна сюжетна линия от типа на „Не, тези възглавници под корема ми са твърде много!“.

 

оргазъм, жена, секс

 

4. Всъщност има различни видове женски оргазми

 

Ако сексът беше денонощно крайпътно заведение, мъжете могат да си поръчат само сода и толкова. Докато жените имат избор – сода, кола, фанта, пепси… Разбира се, содата е страхотна и няма нищо лошо в нея, но жените все пак могат да си поръчат цял куп напитки. Всички те все още съдържат сода, но имат нов привкус. И това е магията. Мъжете дори не могат да си представят фанта (например).

 

Четете още: Женските сексуални проблеми

 

5. Дори няма нужда да имате нещо във вагината си

 

Това е още по-зашеметяващо. Всички мъжки оргазми включват проникване на пениса в „нещо“. Жените могат да получър оргазъм само от стимулация на зърната, клитора или вагината. Мъжете няма как да разберат това.

 

6. Да сравняваме мъжки и женски оргазъм е като да сравняваме ябълка с портокал

 

И двете са плодове, но с това общите неща се изчерпват.

 

оргазъм, жена, секс

 

7. Времетраенето

 

При мъжете оргазмът е като спринт, докато при жените е по-скоро като маратон. Женският оргазъм определено продължава доста оп-дълго. Да не говорим за замъгления поглед и духовното пътуване, което сякаш завинаги променя жената.

 

8. Жените могат да получат оргазъм докато спортуват

 

Това, разбира се, може да направи тренировките доста по-… забавни. Жалко, че и при мъжете не е така, защото би било доста добра мотивация за всеки мъж да се потруди във фитнеса.

 

Четете още: 8 позитиви на сутрешния секс

 

9. Женският оргазъм може лесно да се прекъсне

 

Разбира се, това може да се случи и при мъжете, но е по-трудно. Мъжкият оргазъм е като самотно пътуване по прав път през пустинята. За сметка на това, женският преминава през замръзнали планини, понякога пеша, понякога в кола, понякога е ветровито, но като цяло проблемът е, че едно мръдване с милиметър в грешна посока, може да изстреля жената отново на стартова позиция.

 

оргазъм, жена, секс

 

10.  Никога, никога, никога не трябва да се отказват

 

Мъжете не обичат сексът да спира преди да получат еякулация, жените също. Не спирайте, ако нещо не се получи, създайте нова възможност за оргазъм. Може да се наложи и двамата да се постараете, но след секса, всички трябва да са доволни!

 

Снимки: giuseppeterruso, paulternate, ph1l74 Foter.com

Добави коментар