мъж, жени, секс, секси, поведение, отношение

10 неща, които жените намират за секси в мъжете – част 2

Продължава от: 10 неща, които жените намират за секси в мъжете – част 2

 

5. Обичаме когато оставате стабилни, когато ние откачаме

 

Може би ви звучи малко налудничаво, но обикновено когато имаме проблем и сме се побъркали в отчаяние или яд, ние нямаме нужда да ни казвате какво да направим, да ни дадете съвет или да ни кажете от какво се нуждаем. Определено няма да ни помогне ако ни кажете да се успокоим. Ние се нуждаем просто да знаем, че сте до нас. Искаме да знаем, че не сме сами, че вие сте до нас.

 

И така, когато вие ни слушате, докато ви се оплакваме (независимо дали става дума за пълни глупости или сериозен проблем), вашето присъствие и подкрепа са супер секси. На нас ни харесва начина, по който вие оставате стабилни, независимо колко разклатени сме ние.

 

мъж, жени, секс, секси, поведение, отношение

 

6. Обичаме когато си играете с деца

 

Определено трупате червени точки, когато сте добри с децата. Разбира се, това не включва опитите за фалшификация, а искрената ви усмивка от играта с дете. На нас това ни харесва. На чисто първично ниво, ние подсъзнателно приемаме, че вие ще сте добри татковци. Това не ни кара да искаме да имаме бебета от вас на секундата, но определено ще повиши шансовете за дългосрочна връзка.  

 

7. Обичаме когато приемате емоциите ни

 

Когато можем да сме истински пред партньора си, ние сме ужасно щастливи! Това, че вие ни приемате такива, каквито сме, ни праща на седмото небе. Когато един мъж се противопоставя на емоциите, дори и на нашите, ние се чувстваме потиснати. Когато вие потискате емоции като гняв, тъга или страх, а понякога дори любовта и привързаността си, вие не можете да толерирате идеята, че жената може би не е щастлива и може би вие сте причината за това.

 

Четете още: 5 начина да спасите сексуалния си живот от децата

 

Няма нищо по-хубаво от мъж, който приема и не се страхува от емоциите, във всичките им аспекти, а не само красивите такива. С такъв мъж, ние се чувстваме в безопасност, знаем, че можем да му доверим и най-скритите си емоции, можем просто да бъдем себе си и да му позволим да ни опознае такива, каквито сме – без усмихнати маски и прикрити сълзи.

 

мъж, жени, секс, секси, поведение, отношение

 

8. Обичаме когато ви е грижа за приятелите ви

 

Когато виждаме, че ви е грижа за приятелите ви, съпричастни сте с техните проблеми, интересувате се от тях, това много ни харесва. Колкото и да ни е трудно, трябва да признаем, че мъжкото приятелство не е като женското. На нас ни харесва, че сте искрени и съпричастни. Това ни подсказва, че ще сте такива и към нас. Малко неща са по-неприятни от мъж, който е лицемерен и жлъчен към приятелите си.

 

9. Обичаме когато ни разказвате за миналото си

 

На нас ни харесва, когато ни разкажете история от детството си или труден за вас момент, който сте преживели. Ние ценим тези моменти. Ценим, разбира се, и моментите, в които сте силни и твърди. Ние обичаме да виждаме онзи пламък във вас, в мъжа, който отстоява позицията си и е готов да се опълчи дори на шефа си или на брат си, за да го направи.

 

Четете още: 5 начина да запазите искрата в дълга връзка

 

10. Обичаме когато ни слушате

 

Най-секси нещото, което можете да направите за нас, е да ни слушате! Някои мъже изобщо не слушат, те просто мълчат кротко, докато свършим плеядата си. Това изобщо не е секси. Нито е мило. Нищо. Това е демонстрация на невнимание и незаинтересованост.

 

мъж, жени, секс, секси, поведение, отношение

 

От друга страна, мъжете, които ни изслушват, задават ни въпроси и вниманието им наистина е ангажирано с това, което им казваме, защото те наистина искат да разберат, ни карат да се чувстваме спокойни, щастливи и разбрани. До тях ние се чувстваме в безопасност, чувстваме се жени. 

Добави коментар