мъж, жени, секс, секси, поведение, отношение

10 неща, които жените намират за секси в мъжете – част 1

Жените обичат мъжете, дори и понякога да не им личи. Обичат начина, по който се движат, как целуват, обичат движението на мускулите им, усмивката им и малките им моменти на слабост. Жените обичат колко различни са от тях мъжете, колко рационални и силни са понякога, как успяват да направят сложните неща малко по-простички.

 

Трябва да знаете обаче, че жените обичат мъжете и ги намират за секси не заради външния им вид, а заради някои малки детайли в тяхното поведение и отношение. Ето и малко информация „от кухнята“:

 

1. Обичаме когато ни вдигате

 

Мъжете, които ни вдигат високо и ни завъртат във въздуха или ни държат здраво, докато сме увили крака и ръце около тях, те винаги ще печелят женските сърца. В зависимост от контекста, това може да най-успокояващия жест на нежност и любов или изключително еротично и секси изпълнение. Жените винаги се чувстваме щастливи, свободни и женствени, когато се издигнем над земята, в ръцете на мъж.

 

мъж, жени, секс, секси, поведение, отношение

 

Вероятно причината за това е, че когато мъжът вдига жената, той показва своята сила, че жената се чувства слабичка и крехка, а може би и двете. Може би това е спонтанно преживяване, изразяващо начина, по който се чувстваме заедно, начина, по който телата се свързват в този момент. Може би вие мъжете правите това, просто защото сте по-силни от нас жените. Каквото и да е – това е секси!

 

Четете още: Как да направите секса по-романтичен?

 

2. Обичаме когато ни отваряте вратата или ни отстъпвате мястото си

 

Хората, които казват, че джентълменството е отживелица, определено трябва да си мълчат по-често. Джентълмените съществуват! Дори и в младите поколения. Разбира се, ние жените понякога не забелязваме, когато някой ни отстъпи мястото си или ни отвори вратата и ни пусне да минем пред него, когато ни помогне с тежкия багаж и т.н. А трябва!

 

Някои жени мразят мъжете да отварят врата за тях и да се изявяват като джентълмени. Те предпочитат да тълкуват това като намек, че не могат да се грижат сами за себе си, че не са достатъчно независими, защото някой прави нещо за тях. Това, разбира се, е техен избор, но трябва да знаете, че повечето жени обичат жестовете на кавалерство.

 

Разбира се, ние знаем, че можем да направим тези неща и сами. Все пак хиляди пъти сме си отваряли сами вратата. Когато някой друг го направи обаче, той прави живота ни по-хубав. Чувстваме се обгрижени. В наши дни всички имаме склонността да забием нос в телефоните и да игнорираме околните с помощта на слушалките си, но когато един такъв мъж направи подобен жест, той буквално каза „Виждам те!“ „Забелязвам те!“, а на нас това ни харесва!

 

А относно онзи мъж, който освобождава мястото си, независимо дали за дете, възрастен човек или просто жената отстрани, той определено изглежда в нашите очи силен, грижовен, нежен и значим.

 

мъж, жени, секс, секси, поведение, отношение

 

3. Обичаме когато инициирате среднощен секс

 

Ако знаете как да направите това правилно – нежно и внимателно, това е едно от най-сексапилните и възбуждащи неща за една жена. Ние обичаме чувството, когато ни докосвате и се възбуждаме преди изобщо да осъзнаем какво се случва.

 

Жените обичаме достойнствата на тъмнината, сънливите ласки и усещането, че не знаем какво кога започва и кога свършва. В този момент от нощта, границите са някак размити.

 

Обичаме бавното натрупване на възбуда от начинът, по който внимателно докосвате тялото ни. Фактът, че вие доминирате в ситуацията, вие я ръководите, означава че можем просто да се насладим на ласките ви, а и ще ви се отблагодарим подобаващо, бъдете сигурни в това.

 

Четете още: 5 начина да запазите искрата в дълга връзка

 

4. Обичаме когато се справяте с всичко

 

Да си го кажем честно, ние имаме много таланти, можем да говорим 4 езика, да пишем поезия, да свирим на пияно, да танцуваме и да изпием 2 литра бира с вас. Въпреки това, на нас често ни куца здравия разум за нещата. Така де, ние едва сменяме крушката и  отпушваме мивката, а какво остава да си ремонтираме сами колата.

 

мъж, жени, секс, секси, поведение, отношение

 

Вие обаче можете тези неща. И начинът, по който се справяте е изключително секси. Да, знаем, че това е клише – мъжка и женска работа. Обаче е истина. Ние дълбоко оценяваме вашите умения и обичаме начина, по който вие се справяте с всичко. Обичаме начина, по който ни допълвате. Това е много секси!

 

Продължава на: 10 неща, които жените намират за секси в мъжете – част 2 

Добави коментар