Хиляда усмивки на Коледното парти на радостта в Щерев

Днес в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се проведе коледно парти за децата, родени след първите животоспасяващи вътреутробни операции в България. За първи път на едно място се събраха десетките малчугани, които получиха шанс за живот и днес радват своите родители благодарение на успешните операции на плода, извършени за първи път у нас от ръководителя на отделението по фетална медицина д-р Петя Чавеева в екип с проф. Атанас Щерев.

 

колед, бебе, парти, операции

 

„Стараем се да внедряваме в България най-съвременните методи на лечение – това е огромна полза за обществото. На това единствено по рода си коледно парти поканихме и специалисти от други лечебни заведения, участвали в подобряването на здравословното състояние на спасените деца след раждането им, за да изразим благодарността си от възможността да работим екипно за развитието на медицината в България и да достигнем до радостния миг да виждаме тези прекрасни семейства, сбъднали мечтата си да имат свое бебе“, каза по време на събитието д-р Петя Чавеева, която представи пред събралите се родители, деца, медии и колеги специалисти.

 

Най-малките участници в тържеството – прекрасните дечица, получиха специални подаръци и се снимаха със Снежанка и Дядо Коледа.

Добави коментар