С грижа за майката и детето

Вече повече от 25 години Philips AVENT разработва продукти, които помагат на майката и детето в процеса на хранене в най-ранните години от детския живот.

 

Обхвата на продуктовото портфолио позволява на Philips AVENT да е на разположение както на майката, така и на бебето от родилния дом до домашната среда. Каквито решения и да вземат медицинските професионалисти и майките, Philips AVENT си поставя за цел да предостави адекватни решения, посредством едно непрекъснато развитие на добрата грижа.

 

Преди и след раждането

Philips се гордее с дългогодишния си опит в технологиите за предродилна грижа /наблюдение на бременността/: осигуряване на ултразвукови системи и мониторно оборудване за наблюдение на рутинни и високорискови раждания.

 

Интензивна грижа

Помощ при клинични решения посредством ясен и мигновен поглед /перспектива/ към процеса на раждане на недоносени и критично болни бебета, както и на грижа при наблюдение на развитието – това са целите, които си поставя Philips при апаратурата си за моментно наблюдение и терапевтична помощна грижа.

 

Помощ при храненето

Подпомагани от клиничните проучвания Philips AVENT продължава да развива грижата за храненето и пълноценно развитие на бебетата и малките деца, с вдъхновение от природата.

 

Образование

Philips AVENT и Philips Healthcare се стремят да подобрят качеството на грижите посредством обучение както на медицинските професионалисти, така и на родителите.

 

Винаги преди всички

Успехът на Philips AVENT се гради на разбирането и иновацията.

1984г. Поява на марката AVENT.

Първата бутилка за бебешко хранене на AVENT с широко гърло.

1987г. Първа ръчна помпа за кърма.

Първият парен стерилизатор.

1994г. Клинично изследване: колики, плач, нервност и хранене.

1994г. Клинично изследване: корекция на вдлъбнати зърна.

1997г. Първиръчни помпи за кърма ISIS, имитиращи сучене на бебето.

2001г. Клинично изследване: помпа за кърма – недоносени бебета.

Клинично изследване: помпа за кърма – родени на термин бебета.

2005г. AVENT става част от Чартър хаус.

Първа електрическа помпа за кърма.

Кралска награда за предприемачество – Иновации /Queen’s Award for Enterprise/.

2006г. AVENT става част от Royal Philips Electronics.

2008г. Клинично изследване: Въздействие на дизайна на бутилката за хранене върху детското развитие и поведение.

 

Посветени на изследвания

Продуктите на Philips AVENT са създадени с помощта на задълбочени изследвания, от специалисти по детско развитие и майки.

Philips AVENT провежда подробни и задълбочени изследвания с майки и водещи специалисти по детско развитие, като Института за Детско Развитие /Institute of Child Health (ICH)/, за да създаде продукти, които помагат в ежедневието както на майките, така и на децата.

 

Клинични и научни изследвания

Philips AVENT се посвещава на разработването напродукти, вдъхновени от естествената физиология, подплатени със солидни научни данни, които позволяват на медицинските специалисти да дават професионално обосновани съвети на майките.

• Механичната помпа за кърма на Philips AVENT е с клинично доказани резултати при извличането на повече кърма в сравнение с болничните електрически помпи.

• Клинично е доказано, че Механичната помпа за кърма на Philips AVENT помага за намаляване коликите и нервността при новородените.

 

Спецалисти по детско развитие

Philips AVENT работи в тясно взаимодействие с най-изтъкнати специалисти и институции, за да може адекватно и интелигентно да моделира продуктовия си дизайн. Включително:

• Институт за Детско Развитие /Institute of Child Health (ICH)/

• Грейт Ормънд Стрийт Хоспитал за Деца /Great Ormond Street Hospital for children NHS Trust (GOSH)/

Двете гореспоменати институции заедно формират международен център за най-добро лечение на болни деца и обучение на детски специалисти. Като част от Института за Детско Развитие е и Съветът за Медицински Изследвания по Детско хранене MedicalResearch Council Childhood Nutrition Research Centre (MRC–CNRC) има за цел разработването на въздействието на храненето върху здравето и развитието на децата.

 

В помощ на кърменето

Philips AVENT има мисия да насърчава кърменето, тъй като майчиното мляко осигурява оптималната храна и имунозащита за новородените.

Световната Здравна Организация (WHO) препоръчва кърменето да продължи минимум 6 месеца.От своя страна Philips AVENT има за цел да подпомага кърменето на всеки негов етап за постигането на тази цел.

 

Медицински експерти

Philips AVENT присъжда Световната Награда за Кърмене на медицински специалисти с изключителни заслуги в разработки фокусирани върху  популяризирането,  защитата и подкрепата на  кърменето.

 

Майки

Philips AVENT е наясно, че не всички майки са еднакви в своя избор и отношение към предизвикатлествата на кърменето, поради тази причина се стреми да предложи решения адекватни на всяка нужда.

 

Повече информация търсете на: www.philips.bg

Добави коментар