Съвети за красота за Свети Валентин

Свети Валентин е празник, който вълнува най-вече нас – жените, така че можем да изкараме няколко тежки дни в подготовката за него. В същото време мъжете могат да ни разглезят с шоколоадови лакомства, красиви цветя, а ние им отвъщаме с някой завладяващ момент и получаваме всичко.

 

Ние обръщаме внимание на малките детайли, които ни превръщат от ежедневни момичета в идеални жени. Да се подготвим за празника на любовта, чрез някои от следващите съвети за красота.

 

Ако сте влюбени и носите празника в сърцето си, вие ще трябва да облечете нещо нетрадиционно на тази дата. И така, какво да облечете? Отговорът на този въпрос зависи от това къде ще отидете на празника. В зависимост от това къде ще прекарате деня на влюбените, може да се наложи да сте облечени различно – с вечерна рокля за коктейл или нещо ежедневно-романтично. Ако не сте сигурни къде ще е срещата ви, то помолете партньора си да ви каже как да се облечете.

 

Вашата коса е брилянтен начин да създадете лека, но необичайна промяна в полза на Свети Валентин. Ако обикновено държите косата си вързана, оставете я спусната за празника. Добавете малко романтика с няколко свободни къдрици.

 

Четете още: Как да поддържате кожата си през зимата?

 

Един от начините да се чувствате добре е да сте елегантни и стилни. Това изразява типична романтика и вероятно ще имате среща, след която ще ви се прииска всеки ден да е Свети Валентин.

 

Свети Валентин е изпълнен със сексуална нотка и заради това е добре да си сложите малко тоалетна вода на китките точно преди срещата. В същото време предпочитайте аромати, които да изразяват характера ви – модерните за празника парфюми и тоалетни води с аромат на цветя и аромат на лимон. Не прекалявайте с ароматите, целта е да не дразните със силна миризма и да не предизвикате кихане.

 

Трябва да обърнете особено внимание на мекотата на устните и дланите, за момента, в който настъпи времето за целувката или за нежното докосване на ръката. Зимно време кожата може да се е изсушила и да е разранена, така че не забравяйте да ползвате овлажняващ крем и балсам за устни.

Добави коментар