13766.jpg

Сподели и спечели

Всеки родител е имал от онези моменти, в които детето казва нещо толкова непринудено, толкова ви е смешно, че иска да го сподели с целия свят, за да оправи настроението и на останалите, нали? Ето го и перфектният момент да го направите!

 

Споделете с нас и с останалите читатели на портал „Мама, татко и аз“, в коментар под снимката, най-смешното нещо, което вашият малчуган е казвал напоследък и може да спечелите една от тези страхотни награди:

 

 

 

Наградите за предоставени от баба Нели (https://www.facebook.com/boutiquebabaneli/). Звучи чудесно, нали? Побързайте да се включите до 12:00 ч. на 23.01.2017 г. (понеделник), а съвсем малко по-късно ще разберете дали сте 1 от 3-мата късметлии, които ще получат награда.

 

Комуникацията с организаторите на играта става само на определената за това електронна поща!

 

В тази игра „Мама, татко и аз” и техните партньори не носят отговорност за неспазване на правилата на конкурса!

 

Facebook, като компания, е напълно освободена от отговорност за играта! Играта по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана, или свързана с компанията Фейсбук! Участникът предоставя информацията си доброволно на организатора на промоцията, а не на Facebook като компания.

 

Тhe promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Тhe participant is providing information to [disclose recipient(s) of information] and not to Facebook.

Добави коментар