Снимки от най-емоционалното събитие „От първи дъх до първи клас“

Скъпи приятели,

 

Най-после можем да Ви покажем снимките от най-емоционалното събитие „От първи дъх до първи клас“.

 

Лятната сцена на Борисовата градина в София се изпълни с много смях, настроение и музика по повод празника, организиран от “Мама, татко и аз”, който срещна едни от най-добите специалисти от родилните домове и клиники по акушерство, гинекология и асистирана репродукция в България, с бебетата на които са помогнали да се появят на бял свят.

 

Празникът посветен на първия учебен ден, както и на седмия рожден ден на порталът “Мама, татко и аз” премина под егидата на кмета на София- Йорданка Фандъкова, която лично дойде в Борисовата градина, за да поздрави лекарите и техните малки съкровища – някои от които вече пораснали и готови да прекрачат прага на училището за първи път.

 

Десетки бяха и щастливците, които спечелиха прекрасни награди, предоставени от столичните родилни домове и спонсорите на събитието.

 

Благодарим на всчики, които бяха част от нашия седми рожден ден и допринесоха този празник да се случи – на болниците партньори, на бизнеса, на неправителствените организации и разбира се на родителите и техните деца, без които всичко което правим нямаше да има смисъл.

 

Снимките можете да разгледате тук: https://buff.ly/34Wv8Hy

 

*Моля, ако някой разпознава себе си и/или детето си на снимките, но не желае те да бъдат публични, да ни пише на e-mail: admin@mamatatkoiaz.bg и ние ще премахнем тези снимки.

 

Очаквайте скоро и специалното видео от събитието!

Добави коментар