секс, душ, мъж, жена, докосване

Секс под душа

Сексът под душа изглежда едновременно като романтично и много страстно преживяване. Проблемът е, че много често големите очаквания биват увенчани с разочарование. Има няколко малки трика, които можете да приложите, за да направите изживяването страхотно:

 

1. Докато партньорът ви се сапунисва, застанете зад него и притиснете гърдите си към гърба му. Зaпочнете да го галите закачливо по горната част на бедрата. Всичко това, комбинирано с топлата вода, ще насочи притока му на кръв на където трябва. Той ще бъде наистина възбуден.

 

2. Използвайте луфа и му направете палав масаж на гърба. Движете гъбата бавно и в малки кръгове, като започнете от врата и продължите надолу по гръбнака му. След това преминете към дупето му. Грубата текстура на луфата ще стимулира всички чувствителни нервни окончания там долу.

 

секс, душ, мъж, жена, докосване

 

3. Застанете с лице един към друг, така че и двамата да сте под душа, но не директно. Придърпайте го към себе си за страстна целувка. Водата по лицето и устните ви ще придаде изцяло ново усещане на целувката. Прокарайте пръсти през косата му и лекичко я дръпнете. Скалпът му е особено чувствителен в този момент, заради това, че му е правил масаж с шампоана, така че това ще засили удоволствието му.

 

4. Зърната на гърдите му вероятно ще са супер чувствителни. Възползвайте се от това и прокарайте език около външните им ръбове няколко пъти. Можете и много нежно да ухапете зърното му. Разбира се, ако знаете, че той изобщо не обича, по-добре пропуснете тази част.

 

Четете още: Как да направите секса по-романтичен?

 

5. Увийте мокра кърпа около пениса му, така че лекичко да докосва основата му. Започнете да движите кърпата бавно нагоре и надолу, за да предизвикате приятно триене.

 

секс, душ, мъж, жена, докосване

 

6. Водата и сапуна ще засилят чувствителността на тестисите му, затова сапунисайте ръцете си и хванете неговите момчета. Дръжте ги в ръка и внимателно си поиграйте с тях. След това можете да започнете да масажирате зоната между тестисите и ануса му. Мъжете имат силно чувствителна ерогенна зона там.

 

Четете още: Защо някои жени достигат оргазъм, а други не?

 

7. Без да казвате нищо, застанете на колене, подпрете се с ръка и вземете пениса му в устата си. Използвайте свободната си ръка, за да стимулирате основата му. Това не само е много приятно за него, а и самата орална любов е по-лесна за вас, тъй като водата прави пениса на партньора ви по-хлъзгав.

 

8. Можете да го оставите малко да воайорства. Ако имате душ слушалка, използвайте я за да стимулирате клитора си. През това време нека той застане зад вас така че да може да докосва гърдите ви и да ви целува по врата. След това вече знаете какво да правите!

 

Снимки: Janesdead, Tim Paza May, jonrawlinson Foter.com

Добави коментар