Секс на плажа: 9 неща, които трябва да знаете

Сексът на плажа е много романтичен. Изпълва ви със силни емоции и чувство за усамотеност, а донякъде и приключение. Трябва обаче първо да научите едно важно нещо – бъдете готови да срещнете трудности. Предлагаме ви 9 факта, с които е добре да се запознаете преди да направите крачка към пясъка.

 

Факт 1: Пясъкът не е толкова приятен, колкото си мислите

 

Всъщност е доста дразнещ – във всичките форми и проявления на думата!

 

Факт 2: На плажа има много същества

 

Имаме предвид морски бактерии, буболечки, медузи, рачета и каквото още ви дойде наум. Те могат да бъдат опасни за чувствителните зони на тялото ви. Гледайте да стоите далеч от тях.

 

Факт 3: Морската вода има свойството да изсушава кожата

 

Деликатните зони могат да пострадат от нея. Освен това, водата може да отмие естествения ви лубрикант. Повярвайте ни, вие не искате да правите секс без него.

 

секс, плаж, пясък, вода

 

Факт 4: Сигурно ще изчакате вечерта

 

Обикновено хората не искат да правят секс на публични места, когато е светло. В тъмното се пазете от счупени бутилки и други неща, които може да настъпите без да видите или още по-лошо – върху които можете да легнете. За жалост плажовете не винаги са добре почистени.

 

Четете още: Как да правите секс когато е наистина горещо?

 

Факт 5: Ще имате проблеми с презервативите

 

Имайте предвид, че презервативите могат да се изхлузят от водата, затова стойте извън нея ако използвате такива. Освен това в басейните презервативите стават безполезни заради химикалите.

 

Факт 6: Инфекциите са навсякъде

 

За да бъдем максимално искрени – сексът на плажа няма как да е безопасен. Пясъкът не е никак стерилен и вие и партньорът ви можете да станете жертва на инфекция.

 

секс, плаж, пясък, вода

 

Факт 7: Полицията не одобрява сексът на публично място

 

Имайте предвид, че ако случайно преминаващи хора ви забележат, е възможно да се обадят в полицията. Само си представете как стоите голи и засрамени и се обяснявате пред двама полицаи или още по-лошо – налага се да се разходите до районното и да платите глоба. Супер – няма що!

 

Факт 8: Ограничени сте в позите, които практикувате

 

Четете още: Осем изненадващи ползи за здравето от секса

 

Плажът не е най-доброто място да опитвате нови пози. По-добре се придържайте към стандартни и безопасни пози, които няма да ви наранят или протрият.

 

Факт 9: Времето ви е ограничено

 

Сексът на плажа е най-бързият от всички. Покрити сте с пясък, мокро е, страх ви е да не ви хванат… Може да се окаже, че нямате много време да се насладите на момента, на удоволствието от секса и на чувствата си. Целият този акт няма толкова общо с дълбоките чувства, колкото си мислите преди да опитате.

 

Снимки: LyndaSanchez, Por mi tripa…, gareth1953 Cataract Creating Chaos Foter.com

Добави коментар