секс, бельо, секси, мъж

Секси дамско бельо от мъжка гледна точка

Всеки мъж като се замисли за тийнейджърските си години, със сигурност ще се сети за първия път, в който е видял момиче по сутиен и бикини. Това е един вид върховно постижение на юношеството – да види момиче, което не носи почти никакви дрехи и да се надява, че след това ще последва още нещо.

 

Когато момчетата порастват, нещата не се променят толкова много, колкото предполагате. Разбира се, стават малко по-уверени във флиртовете, по-малко нервни когато дрехите започват да падат, но в крайна сметка, възрастните мъже също се вълнуват гледайки жена, носеща само сутиен и бикини.

 

Какво кара един мъж да се възбуди, когато става дума за секси бельо?

 

Според експертите, мъжете са склонни да купуват за партньорките си, високи до средата на бедрото секси чорапи с дантели. Освен това, бельото от 2 или 3 чати, също е търсено от младите господа. Освен това, външният вид тип брулеска, започва да се завръща с гръм и трясък, а корсетите стават все по-популярни последните години.

 

секс, бельо, секси, мъж

 

Някои мъже много си падат по секси костюми за партньорките си, като например на полицайка с белезници, медицинска сестра и т.н. Любимите цветове на мъжете, когато става дума за секси бельо, си остават червено, черно, розово, бяло и синьо – класирани в този ред.

 

След като вече знаете какво ще зарадва партньора ви, ето и няколко неща, които не вълнуват мъжете или които те не разбират.

 

Разходи

 

Средностатистическият човек, не намира голяма разлика между сексапилните бикини на Victoria`s Secret и секси бикини с цена 5 лв. от който и да е производител. Повечето производители създават сравнително качествено бельо, което няма да се разпадне при първото пране. Имайте предвид обаче, че някои типове бельо са изключително деликатни и независимо от цената или качеството им, трябва да се грижите по-внимателно за тях и да не ги пускате в пералнята.

 

Четете още: Как да направите секса по-романтичен?

 

Чорапогащници

 

Бъдете много внимателни с избора на чорапогащник. Първата допирна точка на мъжа с чорапогащник, обикновено е част от детството му, когато е видял майка си в такъв. Избягвайте скучния чорапогащник, който ще му напомня за майка му, освен ако не е неразделна част от секси облекло. От друга страна, мрежестите чорапогащници винаги са секси – не забравяйте това.

 

секс, бельо, секси, мъж

 

Гащите на баба

 

Избягвайте бельо, приличащо на бабешки гащи. Защо ли? Защото то покрива красивите извивки на женското тяло. Гледната точка на някои жени ги кара да мислят, че всяко по-изрязано бельо, тип прашка или дантелени бикини, ги кара да изглеждат като уличници. Това не е така – бельото е нещо красиво. То позволява на жената да дразни сетивата на партньора си и да покаже тялото си в най-добрата му светлина.

 

Четете още: Защо някои жени достигат оргазъм, а други не?

 

Без значение дали жената има или няма идеалните форми, нейният партньор пак ще иска да я види по бельо. Хубавото бельо може да помогне на една жена да се почувства секси и желана, да добави щипка страст във връзката.

 

Що се отнася до носенето на секси бельо, вашият партньор надали ще забележи качеството на бельото, материята му или съчетанието на цветовете. Веднъж щом ви види в него, той ще очаква с надежда това, което ще последва след като свалите бельото. Така де, колкото и да е секси едно бельо, няма нищо по-хубаво от свалянето му. 

Добави коментар