Седем болници се включват в празника за седмия рожден ден на “Мама, татко и аз”

Едни от най-добрите родилни домове и клиники по акушерство, гинекология и асистирана репродукция в България се включват в празника „От първи дъх до първи клас“, който организираме от портала за женско и семейно здраве “Мама, татко и аз” на 15 септември. Той ще започне точно в 11 часа на лятната сцена в Борисовата градина в София.

 

Специалисти от УСБАЛАГ „Майчин дом“, МБАЛ „Св. София“, I АГ „Св. София“, II АГ „Шейново“, Медицински комплекс „Д-р Щерев“, МБАЛ „Вита“ и Инвитро медицински център „Д-р Димитров“ ще се съберат в сърцето на столицата, подавайки си ръка в името на техните пациенти и децата, които са поели първа глътка въздух с тяхна помощ.

 

На щандове, разположени до лятната сцена в Борисовата градина, едни от най-утвърдените имена в областта на акушерството и гинекологията, заедно с ембриолозите, биолозите и акушерките, ще дават своите безплатни консултации. От тях могат да се възползват както настоящи техни пациенти, така и хора, които имат нужда от мнението и подкрепата на специалист, за да сбъднат мечтата си за бебе.

 

Очаква се в празника да се включат и доказали се в практиката си репродуктивни специалисти, специалисти по фетална медицина, неонатолози и педиатри.

 

Не пропускайте възможността да се срещнете с тях и да им зададете въпросите, които имате!

 

Разбира се, освен безценните консултации, сме подготвили и забавна музикална програма, песни, танци, игри и награди. Подробности за нея, очаквайте в следващите дни.

 

Очакваме ви!

 

Добави коментар