От първи дъх до първи клас

Скъпи приятели,

 

Първият учебен ден е един от най-вълнуващите дни за родителите и техните пораснали слънчица. А спомняте ли си деня, в който за пръв път прегърнахте вашите малки съкровища, денят в който те поеха своя първи дъх?

 

Порталът за женско и семейно здраве „Мама, татко и аз“ (www.mamatatkoiaz.bg) организира специално събитие, което да срещне настоящите и бъдещите първолаци на София и Вас, техните родители,  със специалистите, благодарение на които Вашите деца са поели първа глътка въздух и са се превърнали в надеждата за по-добро бъдеще на нашия град. Заповядайте на една очарователна среща с лекарите, акушерките, ембриолозите и биолозите от родилните домове и клиниките по акушерство и гинекология и асистирана репродукция в града.

 

КАКВО

Инциатива „От първи дъх до първи клас“ – среща на настоящите и бъдещите първолаци на София, заченати и/или родени в родилните домове и клиниките по акушерство и гинекология и асистирана репродукция в града.

 

КОГА

15 септември 2019 г. от 11:00 ч.

 

КЪДЕ

Лятна сцена в Борисовата градина

 

С КОГО

Среща и безплатни консултации с акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти, специалисти по фетална медицина, неонатолози, педиатри, биолози и ембриолози на специални щандове на родилните домове и клиниките по акушерство и гинекология и асистирана репродукция от София.

 

КАКВО ДОПЪЛНИТЕЛНО

Празник за малки и големи с музикална програма на сцената, много забавления и игри, изложение на фирми, чиято дейност е свързана с грижите и отглеждането на деца от новородени до първокласници, а също и грижата за бременните бъдещи майки. Очакват Ви и много награди и изненади.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ НА 15 СЕПТЕМВРИ ОТ 11:00 Ч. НА ЛЯТНАТА СЦЕНА В БОРИСОВАТА ГРАДИНА!

 

 

 

Медиен партньор:

Добави коментар