Нора Караиванова и Мария Агапиу на сцената на „От първи дъх до първи клас”

Три месеца след като стана горда майка на момченце, певицата Нора Караиванова, която нашумя след участието си в „Мюзик айдъл”, става част от празника на портала за женско и семейно здраве „Мама, татко и аз” – „От първи дъх до първи клас”. То ще се състои на 15 септември от 11 часа на Лятната сцена в Борисовата градина.

 

 

Събитието е посветено на настоящите и бъдещи първокласници на София, както и на техните родители, които в навечерието на първия учебен ден ще могат да се срещнат със специалистите, които всеки ден създават чудото на живота.

 

В забавната музикална програма, която сме подготвили, ще се включи и друга майка, позната на малки и големи – Мария Агапиу, заедно със своите танцьори. Самата Мария е на дансинга от 7-годишна, но след като покорява българската и световна сцена под ритъма на салсата, вече 16 години води тренировки за деца, като им предава страстта си към танца. Мария признава, че работата с деца е повече от предизвикателство и я определя като най-голямото си удовлетворение и удоволствие. Вие също ще можете да се насладите на ритъма на салсата в открития урок на лятната сцена в Борисовата градина като част от нашия празник.

 

 

И още – всички вие, които решите да споделите неделния си ден с нас и лекарите и медицинските специалисти от родилните домове и клиниките по акушерство, гинекология и асистирана репродукция в София, ще се насладите на прекрасните детски песни в изпълнение на Хайгашод Агасян и Вокална група „Пламъче“.

 

 

За доброто настроение ще се погрижат и аниматорите от Джули Марули, които ще забавляват вашите деца със забавни игри.

 

 

Всичко това под звуците на музиката на единственото семейно радио у нас Radio Family и с водеща прекрасната Ева Павлова.

 

Елате в неделя – 15 септември, на Лятната сцена в Борисовата градина, защото градусът на настроението ще бъде повече от висок.

Добави коментар