Медицински комплекс Д-р Щерев предлага цялостна грижа за женското и семейното здраве

www.shterevhospital.com

 

Медицински комплекс „Д-р Щерев“, най-утвърденият център за семейно здраве в България, предлага цялостни грижи за пациентите в областта на репродуктивната медицина, акушерството и гинекологията, феталната и пренаталната медицина и педиатричното обслужване. С над 25 години успехи в асистираната репродукция, екипът на болницата е помогнал на хиляди български жени и двойки да изпитат най-голямата радост – звънкия смях на бебе у дома.

 

В специализирания здравен център ще откриете квалифицирани специалисти, модерно оборудване, комфортна среда и персонализирана медицинска грижа по линията „семейно планиране – женско и мъжко репродуктивно здраве – зачеване – проследяване на бременност – раждане – следродилна рехабилитация – педиатрично проследяване – специализирани медицински прегледи за цялото семейство.“

 

В областта на акушерството в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се предлага висококачествена лекарска и акушерска грижа за проследяване на целия период на бременността. От 2006 г. Комплексът разполага с модерно родилно отделение и стационар за комфортен следродилен престой, които през 2014 г. търпят реновиране и двойно разширяване на капацитета си. Сериозен фокус и инвестиции са насочени към развитието на сектор по фетална и пренатална медицина. В него се прилагат възможностите на съвременната медицина за качествен пренатален скрининг на бременната жена и специализирани фетални изследвания (на плода).

 

В своята болнична част Медицински комплекс „Д-р Щерев“ разполага с отделения по акушерство, по асистирана репродукция и по оперативна гинекология с фокус към ендоскопската хиругия. Секторът ни по оперативна гинекология е специален заради въвеждането на съвременни оперативни интервенции, ново и висококачествено оборудване, квалифициран медицински персонал и лекарски екип и лично отношение към всеки пациент.

 

Комплексът разполага с разширен амбулаторен диагностично-консултативен блок със специализирани кабинети по акушерство и гинекология, фетална медицина, педиатрия, ендокринология, урология-андрология, превантивна медицина и гинекологична онкопрофилактика, мамология, УНГ, неврология, физиотерапия и рехабилитация, логопедия и др.

 

В областта на акушерството в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се предлага висококачественa лекарска и акушерска грижа за проследяване на целия период на бременността. Комплексът разполага с модерно родилно отделение и стационар за комфортен следродилен престой.

 

Сериозен фокус и инвестиции са насочени към развитието на сектор по фетална и пренатална медицина. В него се прилагат възможностите на съвременната медицина за качествен пренатален скрининг и специализирани фетални изследвания (на плода). В сектора се извършва собствен биохимичен скиринг, който включва ултразвуков преглед заедно с кръвна биохимична проба за установяване на риск за хромозомни аномалии. Допълнително от сертифицирани лекари се извършват високоспециализирани ултразвукови изследвания за фетална морфология 3D/4D, фетална ехокардиография (изследване на сърцето на плода) и други.

 

Вниманието и грижата, предлагана в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ не завърша с успешното зачеване, проследяването на бременността и раждането. В уникалния педиатричен кабинет се извършва неонатологично проследяване и педиатрични консултации на новородени и бебета от 0 до 12 месеца, на подрастващи от 1 до 3 години и на деца от 3 до 7 години, деца, на юноши и девойки от 7 до 18 години.

 

Грижата за майките също не е пренебрегната – за тях са разработени уникални за България абонаментни пакети за следродилно възстановяване и възвръщане на добрата форма. Те включват процедури по кавитация, велашейп, радиочестотен лифтинг, лечебна гимнастика и други. Чрез тях родилите на скоро жени бързо и лесно могат да възстановят своята добра фигура отпреди раждането.

 

В Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще получите специализирана грижа и внимание за здравето на цялото семейство!

 

За контакт: 

Website: www.shterevhospital.com

Тел.: 02 920 09 01
Моб.: 088 725 12 98 (Telenor)
Моб.: 087 912 18 79 (Vivatel)
Факс: 02 920 18 27
E-mail адрес: contact@shterevhospital.com, info@shterevhospital.com

Facebook: www.facebook.com/shterevhospital

Блог: www.ivf-bg.com/blog/

Добави коментар