Лятно настроение за бъдещите майки

Автор: Таня Димитрова

Магистър по педагогика и семиотика на изобразителното изкуство

 

Илюстрации: Таня Димитрова

 

Модата е въпрос на настроение!

 

Вероятно всяка жена избира дрехите си и цветовете им според вътрешното си състояние.  С наближаването на лятото е нормално усмивката да бъде заразна, а мисълта за почивка да зарежда с енергия.

 

 

Лекотата и ефирността са символи на лятото. Цветовете са ярки, разнообразни. Жълто, оранжево – синхронизират с цветовете на слънцето. Синьо-зелената гама пък ни дава усещането за хлад, истински търсен през най-горещите дни. Вариациите са много.

 

Роклите за бременни изпъкват със стил, екстравагантност, те подчертават женствеността на бъдещите майки, но същевременно прикриват малките несъвършенства, нормални за този период.  Изборът от модели е голям.

 

 

Може да бъдете различни, интересни като се осмелите да изберете нестандартното. Или да бъдете себе си откривайки дрехите отговарящи на вашия характер.

 

Важно е материите да са естествени, подходящи за горещият сезон. Добър избор са дрехите изработени от памук, лен или коприна.

 

 

Аксесоарите не са за подценяване. А защо да не подчертаете своята индивидуалност с красиво бижу – най-добре прилягащо на същността ви. Колкото по-нестандартно, толкова по-интересно.

 

Обувките задължително трябва да са удобни. За предпочитане е да са с равна подметка, но ако се изкушавате да обуете ток, нека той да не надвишава 3 до 5 см.

 

Чувствайте се свободни, чувствайте се щастливи, бъдете красиви бъдещи майки!

Добави коментар