Лина Филипова

Сега разбирам, че не е много сложно да пишеш за някой друг, но когато пишеш за себе си – кофти си е. Но ето, че се налага и аз да се пробвам.

 

С няколко думи:

 

Дайте ми хубави книги и шоколад, и може да ме оставите на самотен остров за неопределено време. Нямам любима книга – категорично, защото обичам всяка по свой си начин – една заради автора, друга заради историята, трета заради моето си настроение.

 

Обичам театъра, той е другата ми голяма страст. Много говоря, твърде много, общо взето мога да надуя на балон главата и на най-търпеливия човек за около 15 мин. Като съм била дете нашите са ме подкупвали с шоколад за 5 мин. тишина (приказвала съм им дори насън!).

 

Гледам да не се взимам много сериозно, все пак съм си едно дете, което е чуло тук-там разни неща и се опитва да ги подреди в смислени изречения. Малко скучна информация – завършила съм актьорско майсторство в училище, а след това Книгоиздаване в Софийски университет.

 

Обожавам усмихнатите хора, защото без значение какво ти тежи на раменете, ако душата ти се усмихва, всичко ще бъде наред.

 

Публикации в портал „Мама, татко и аз“:

 

На тати принцесата

Мамо, тате, имам бучка!

Любов към книгите

Магията на театъра

Мила бабо

Петък 13 – да бе, да!

Обичай и през другите 364 дни

Майка орлица

Прощавай, мамо

Интровертни и екстровертни деца

Квилинг картичка – част 1

Квилинг картичка – част 2

 

Снимка: личен архив

Добави коментар