Коледна елха – имате ли истинска?

Ще празнувате ли Коледа тази година? Да имате естествено коледно дърво е един от начините да почувствате истинската Коледа. Изкуствените дървета и венци просто не внасят същата атмосфера и настроение, както истинските. Изкуствените сякаш са прекалено комерсиални, докато естествената ви кара да почувствате Коледа и това ви прави по-щастливи.

 

Елха, коледа, празник, коледно дърво

 

Децата обичат Коледа и ние като възрастни я харсесваме също толкова много, дори и да не си го признаем. Традицията на Коледа е тази, която поддържа празника жив. Коледния дух на даване, прекарването на време със семейството, доброто настроение и създаването на щастие трябва да се поддържа през цялата година.

 

Четете още: Как да имате безопасна Коледа

 

Елха, коледа, дърво, украса

Със запазването на коледната традиция, ние някак си изоставяме мислите за работа, бизнес, шумотевицата и хаоса на ежедневието и те нямат вече такъв приоритет. Това е времето, в което всички трябва да се отпуснем и да се насладим на времето прекарано с нашите семейства и приятели.

 

Четете още: Изкуствена или истинска елха?

 

Естествената коледна елха означава традиция. Коледа е реална, а не изкуствена комерсиална почивка. Не позволявайте на никого да игнорира традициите на Коледа тази година. Естествената и Традиционна Коледа може да ни помогне да забравим за тревогите си поне за кратко.

 

Снимки: Tina Phillips FreeDigitalPhotos.net

Добави коментар