връзка, заедно, мъж, жена, секс

Как се променя връзката, когато заживеете заедно?

В живота на всяка двойка настъпва момента да заживее заедно. Това може да се случи по различно време – в рамките на няколко месеца или години.

 

Може би отдавна имате четка за зъби в дома на партньорката си и общият договор за наем е само една формалност. При дълга връзка това просто е следващата естествена стъпка.

 

Какво се случва обаче след като най-накрая пренесете багажа си или тя своя и вече имате общо жилище? Представяме ви няколко споделени от опит промени, които е възможно да настъпят, след като най-накрая започнете да делите обща входна врата:

 

Косми навсякъде

 

Ще трябва да се справяте с много повече косми в дома си. Те ще са навсякъде! Сигурно много харесвате дългата, гъста и буйна коса на партньорката си? След като заживеете заедно ще започне да ви се струва, че по-голямата част от тази буйна грива се намира по дрехите ви, по дивана, в леглото, в мивката… Да не говорим, че изглежда, че на нейната красива главица сякаш нищо не ѝ липсва, тоест има още много ресурс, който да ви засипе в море от косми.

 

Сексуалният ви живот бележи спад

 

Да кажем, че с космите ще се справите по-лесно, но в някои случаи започва да страда и сексуалният ви живот. Според някои мъже, сексът започва да става не толкова вълнуващ и горещ, когато вече живеят с партньорката си. Възможно е да навлезете в рутина и сексът да стане по-скучен.

 

Разговорите могат да станат по-скучни

 

Когато прекарвате почти всяка минута (извън работа) заедно, има сериозна опасност разговорите по между ви да станат малко по-скучни. Всъщност може да усетите, че вече не е нужно да си говорите толкова много, колкото преди.

 

Четете още: Комуникационни разминавания при мъжете и жените

 

Позитивните страни

 

Въпреки негативите, разбира се, монетата има две страни. Има много позитиви, които ще получите. Винаги ще имате някого, с когото можете да се забавлявате докато готвите и хапвате, например. Освен това ще можете да се излежавате голи през уикенда – без да бързате, без да трябва да тръгвате. Просто се отпускате и се наслаждавате на компанията на другия.

 

Финансови облекчения

 

От финансова гледна точка, също има позитиви. Вече ще плащате общи сметки, което означава, че за всеки от вас ще остават повече пари. А и не е ли хубаво винаги да има някой, с когото да се мотаете заедно и да прекарвате свободното си време в уюта на дома.

 

Четете още: Защо жените харесват мъже с кучета?

 

При някои мъже качеството на живот се повишава значително, но това зависи разбира се и от партньорката. Има много голяма вероятност, да спрете да хапвате бързи закуски всеки ден. Освен това ще започнете да правите разлика между „лягане в леглото“ и „заспиване“, което със сигурност ще ви хареса.

 

Готови ли сте да приемете това предизвикателство?

 

Снимкa: Foter.com

Добави коментар