мъж, живее, родители, жена

Как да ѝ кажеш, че живееш с родителите си?

Много мъже се притесняват от това, че са навършили определена възраст, но все още живеят под покрива на своите родители. Всъщност притеснението идва от това, как ще бъде възприет този факт от жената отсреща.

 

Обикновено си има логична и разумна причина един мъж да живее с родителите си. Например – възможно е да се налага да се грижи за тях или като временно решение – за да спести пари и т.н. Въпросът е ще бъде ли съден от жената насреща, ако е стигнал до определена възраст, но все още живее с родителите си?

 

Факт е, че в наши дни повечето мъже на възраст между 18 – 30 г. живеят с родителите си, а не в отделно жилище. Ако сте отговорен мъж, който иска да спести пари за бъдещето на новото си семейство, за много жени вие ще сте желан партньор, тъй като демонстрирате зрялост и отговорност. Просто го обяснете на жената.

 

мъж, живее, родители, жена

 

Споделяйки този факт за себе си, кажете какви са причините и обяснете, че това, че в настоящия момент ситуацията е такава, не означава, че имате намерение и в бъдеще да останете под покрива на родителите си. За каквото и да спестявате, обяснете ѝ и ѝ посочете реални срокове. Така тя ще е наясно, че това е просто ситуация, а не липса на амбиция.

 

Вижте още: Защо мъжете бягат от отговорностите?

 

Изберете правилния момент, в който да ѝ споделите тази информация. Не е нужно още на първата ви среща да ѝ обяснявате, че все още спите в детската си стая. Дайте ѝ възможност първо да ви опознае. Но не чакайте прекалено дълго, за да избегнете ситуацията „У нас или у вас (в родителите ти)?“.

 

мъж, живее, родители, жена

 

Докато ситуацията все още е такава, придържайте се към секса на „неин терен“. Никоя жена не гори от желание да хапва кифлички с кафе с родителите ви, докато носи вашата тениска рано сутринта, след като преди малко сте приключили със сутрешния секс.

 

Вижте още: Реалната причина жените да харесват лоши момчета

 

Най-важното е, че ако жената до вас наистина ви харесва или дори е влюбена във вас, тя вероятно ще приеме безпроблемно това, че все още живеете с родителите си. В случай, че това е причината тя да ви изостави, значи просто не е била подходящата за вас жена. 

 

Снимки: arileu, svintus2010 Foter.com

Добави коментар