секс, романтика, легло, вино

Как да направите секса по-романтичен?

Има моменти, в които ви се иска сексът да е бурен и разтърсващ, но има и такива, в които искате романтика, като във филмите – розови листенца, свещи, вино… За тези моменти ви предлагаме няколко съвета, които си струва да опитате, за да направите преживяването наистина зашеметяващо.

 

1. Превърнете спалнята в любовно гнезденце

 

Разчистете безпорядъка – той може да ви разсейва по време на секс. Поставете няколко сладки ваши снимки и махнете малките декоративни възглавнички – вместо тях вземете няколко по-големи и удобни. Помислете как можете да направите така, че леглото да изглежда толкова привлекателно, колкото го чувствате в 6:30 сутринта, ставайки за работа, а навън е зима.

 

Няма нужда да харчите много пари – можете просто да смените чаршафите и да метнете красива ковертюра, а ако искате да ползвате розови листенца – те ще ви излязат евтино.

 

секс, романтика, легло, вино

 

2. Споделете сексуалните си фантазии

 

Независимо дали сексуалните ви фантазии включват палава медицинска сестра или белезници, споделете на своя партньор какво ви харесва. Това засилва интимността и показва, че си имате голямо доверие.

 

3. Кажете на партньора си колко много ви възбужда

 

Когато става дума за секс и романтика, не е нужно задължително да купувате цветя, подаръци или да планирате романтична вечеря. Вместо това покажете на партньора си колко много ви привлича. Вероятно той ще се включи и ще последва примера ви.

 

Вижте още: 5 начина да запазите искрата в дълга връзка

 

4. Подгответе бутилка вино на стратегическо място

 

Има ли нещо по-романтично от пиене на вино (или шампанско) в леглото, като част от любовната ви игра? Ако чаршафите ви са в светъл цвят, можете да се насочите към бяло вино. В противен случай притеснението от разливане ще развали романтичното настроение.

 

секс, романтика, легло, вино

 

5. Променете рутината в секса

 

Като говорим за любовна игра – сега е моментът да опитате нещо ново, за да направите вечерта наистина специална. Защо не се насладите на чувствен масаж или нова секс играчка? Всичко, което трябва да направите, е да положите малко повече усилия, за да направите вечерта запомняща се и перфектна.

 

Вижте още: Кои храни вредят на сексуалното ви желание?

 

6. За главното събитие се придържайте към изпитаните пози

 

Хубаво е двойката да се съсредоточи върху новите неща по време на любовната игра, а не по време на секса. Много по-вероятно е да получите зашеметяващ оргазъм, ако сте в поза, в която не се налага да мислите твърде много и ви е комфортна и позната. Така че в името на романтиката е по-добре да се насладите на любимите си пози, а експериментите да оставите за друг път.

 

секс, романтика, легло, вино

 

7. Прекарайте време заедно в леглото след секс

 

Разбира се, чувствайте се свободни да отидете до банята или да пиете вода. След това, обаче, се върнете в леглото. Най-разтърсващата част от секса е оргазмът, но след него се отделят много неврохимикали, на които можете да се насладите. Това е чудесен начин да удължите интимността помежду си. Независимо дали става дума за гушкане или хапване на сандвич заедно, насладете се на компанията си.

 

Снимки: pttgogofish, theunquietlibrarian, State Farm, LyndaSanchez Foter.com

Добави коментар