Как да изберете първата си секс играчка? – част 2

Продължава от: Как да изберете първата си секс играчка? – част 1

 

Внимавайте за детайлите

 

Когато намерите играчка, която влиза в бюджета ви и смятате, че ще ви хареса, не забравяйте да проверите за подробностите.

 

• Какви са размерите на играчката?

 

Разберете колко е голяма играчката, която сте набелязали. По-важно от общата дължина е реалната дължина, която ще употребявате (особено ако става дума за вибратор), както и дебелината. Обикновено се посочва дебелината на най-широката ѝ част. Преценете дали тези размери ще са подходящи за вас. Ако не – то по-добре не купувайте тази играчка.

 

вибратор, играчка, секс, размер, усещане, мощност

 

• Какво е усещането?

 

Играчките може да ви изглеждат еднотипно, особено ако ги гледате на снимки в интернет. В повечето случаи обаче, те са доста гъвкави. Проверете какви са характеристиките и материала на играчката и дали можете да го вземете с вас в банята. Имайте предвид, че играчки, които могат да се ползват и под душа, са доста по-лесни за почистване.

 

• Мощност и скорост

 

Проверете точно какъв тип вибрации произвежда вашата потенциална първа секс играчка, както и как се зарежда тя, от какви батерии се нуждаете и каква е приблизителната издръжливост на продукта.

 

Четете още: Секс под душа

 

Изгледайте няколко видеоклипа

 

Интернет ни предлага много възможности. След като харесате някоя секс играчка, независимо дали искате да я поръчате онлайн или да я закупите от секс магазин, изгледайте преди това няколко видеоклипа.

 

Освен че това ще ви покаже как работи секс играчката и какво да очаквате от нея, по този начин ще я видите в ръцете на друг човек. Това е чудесен начин да добиете реална представа за размера на секс играчката и съответно да прецените дали той ще е подходящ за вас. От видео демонстрацията, може да получите и доста добра представа колко шумна е играчката и какви са вибрациите ѝ.

 

вибратор, играчка, секс, размер, усещане, мощност

 

Прочетете отзивите

 

Повечето сайтове разполагат с множество отзиви за различните секс играчки. В случай, че не откриете, потърсете в друг сайт. Вижте какво казват хора, които вече са закупили и използвали секс играчката, която сте избрали. В повечето сайтове има и оценки на потребителите, като видите продукт, който е с максимален брой положителни оценки, е той вероятно наистина е добър.

 

Ако оценката не е достатъчна за вас, потърсете още отзиви и коментари. Мненията на потребителите могат да ви създадат доста по-ясна представа за предимствата и недостатъците на дадена играчка. Например в коментарите може да разберете колко е шумна играчката, колко е мощна, лесно ли се използва, какви са минусите ѝ, както и какви са плюсовете ѝ.

 

Четете още: Как да направите секса по-романтичен?

 

Какво ви препоръчват консултантите?

 

Пепси или кока кола? Пица или паста? Също като всеки друг продукт, секс играчките биват произвеждани в различни модели, марки цветове, размери и т.н. Ето защо никой не може да ви каже, че дадена играчка ще удовлетвори желанията ви и ще задоволи очакванията ви. Когато обаче намерите играчка, която напълно задоволява нуждите ви, можете да се придържате към нея, освен ако, разбира се, не ви омръзне.

 

вибратор, играчка, секс, размер, усещане, мощност

 

Консултантите могат да ви препоръчат някои марки и видове секс играчки, които принципно биха били подходящи за начинаещи, това обаче не означава, че дават 100% гаранция, че именно тази играчка ще отговори на нуждите ви. Ако имате желание, но не сте попаднали на правилната играчка от първия път, не се отчайвайте, вземете си нова, като имате предвид всички минуси на предишната. Все пак вече ще имате някакъв опит и вероятно ще имате по-ясна идея какво желаете.

 

Снимки: Nik Morris (van Leiden), magicwandman66 Foter.com

Добави коментар