Какво не знаеш, когато знаеш, че си бременна?

Eдна чисто нова книга, предназначена за едни чисто нови мами – „Какво не знаеш, когато знаеш, че си бременна?” съдържа 128 забавни страници с любопитни факти за зачеването, бременността, раждането и новороденото.

 

„Какво не знаеш, когато знаеш, че си бременна?” е книга, която ще ви информира и забавлява, ще ви гарантира отговорите на 101 въпроса, свързани с най-вълшебните 9 месеца, както и с периода след тях.

 

Какво не знаеш, когато знаеш, че си бременна?

 

Прочетете я и ще разберете колко дълго живеят сперматозоидите, възможно ли е наистина да се забременее с близнаци от различни бащи, кога започва да бие сърчицето на бебето, усмихват ли се бебетата в утробата, кой е наложил най-широко разпространената поза за раждане, колко е рекордът за най-много бебета, родени от една и съща майка, колко време след раждане бебето вече разпознава лицето на майка си и още много други интересни и забавни факти.

 

Авторката – Афрон Монро, е посветила живота си на работата с бременни и бебета, което й позволява да има преки впечатления за тези най-важни мигове от живота на жената и детето. Акушерка по образование, Афрон Монро е присъствала на стотици раждания и е била спътница на младите майки дълги години.

 

Какво не знаеш, когато знаеш, че си бременна?

 

Илюстрациите към книгата, дело на Евгения Николова, допълват атмосферата на книгата и я правят още по-любопитна.

 

Книгата е издадена от детското Издателство Рибка, с любезното съдействие на Тъканна банка Биорегенерация, която се грижи за спокойното ви бъдеще и здраве.

 

Издателство Рибка

Добави коментар