Издателство ПРЕС

Издателство ПРЕС, създадено през 2002 г., е специализирано в издаването главно на художествена и научно-популярна литература за деца.

 

Наши партньори са водещи европейски и американски издателства: McMillan, Rainbow, Osborne, Tick Tock, Encyclopaedia Britannica, Disney, Marvel, Hamlyn, Educational Publishers, Harper Collins, David West, John Wiley, Miles Kelly, Little Brown Book Group и други.

 

При избора на нашите продукти ние се ръководим от стремежа да събудим интереса към четенето от ранна възраст и да съпровождаме процеса на израстването с качествена детска литература.

 

Нашите приоритети:

да информираме: добре познати на младите читатели са енциклопедичните ни поредици „Искам всичко да знам”, „Да се запознаем с…”, „Библиотека знание”, „Енциклопедия за ученика”, „Детска енциклопедия”;

да забавляваме: с прекрасните си илюстрации и забавни истории детските ни книжки превръщат четенето в удоволствие и даряват приятни споделени мигове на деца и родители;

да възпитаваме: поредицата „Първи стъпки” подпомага формирането на полезни навици и нагласи, необходими за израстването на пълноценни личности;

да развиваме ума и въображението, защото това е крайната цел на добрата литература!

 

Издателство ПРЕС притежава правата за България на една от най-популярните телевизионни и книжни детски поредици „Winx Club”. Освен списание „Winx Club”, което излиза всеки месец, ние предлагаме голямо разнообразие от занимателни книжки, новели и романи с любимите уинкс феи.

 

Нашата галерия от герои вече е обогатена и с обитателите на вселената на Марвел, както и на света на Дисни. Те са част от проектите ни с Walt Disney и присъстват в продуктите: рисувателни и стикерни книжки, кратки новели, романи, двуезични образователни книжки и т.н.

 

Нова насока в нашата работа е литературата за възрастни. Някои от изданията ни са предназначени за хора със задълбочени интереси в дадена област, докато други задоволяват нуждата от леко и разтоварващо четиво.

 

Градинската секция на издателство ПРЕС е представена от две периодични специализирани издания, както и от книги, насочени към любители градинари.

 

Контакти и информация:

www.pres.bg – Oфициална страница

www.facebook.com/pres.bg – Facebook страницата на Издателството

www.facebook.com/winxclub.bulgaria – Групата на Winx

www.facebook.com/IronManBulgaria – Групата на Iron man

www.facebook.com/SpiderManBulgaria – Групата на Spider man

 

Книги:

Книжки за деца

Тайните на красотата

Добави коментар