мъж, жени, куче, грижи, деца

Защо жените харесват мъже с кучета?

Мъжете, които имат домашен любимец куче, са по-привлекателни за жените. Жените рядко предприемат първата стъпка, но ако мъжът е с куче, нещата могат да тръгнат в друга посока. Сладкият космат приятел на мъже, може да провокира жената да се приближи да си поиграе с кучето и между другото да се заприказва със собственика му.

 

Какво точно прави мъжете с куче по-привлекателни за жените? Защо жените харесват мъже с кучета?

 

Жените са изключително селективни, когато става дума за избор на партньор в живота. Мъжете могат да се фокусират върху няколко основни черти в жената, докато жените правят по-внимателен подбор, за да преценят дали мъжът има потенциал да бъде добър родител и партньор.

 

мъж, жени, куче, грижи, деца

 

С други думи, когато избира партньор, жената инстинктивно взима предвид способността на мъжа да отгледа здрави и щастливи деца.

 

Ето и защо жените харесват мъже с кучета:

 

• Мъж, поемащ ангажименти

 

Жените винаги следят за малките сигнали, които отразяват личностните характеристики. Когато видят мъж с куче, те инстинктивно предполагат, че той е човек, който може да поема отговорности в дългосрочни отношения. Отглеждането на куче е свързано с ежедневни грижи, внимание, ангажираност и отдаденост. Жените правят връзка, че щом мъжът е склонен да поема такъв ангажимент, ще бъде грижовен родител.

 

Четете още: Как да ѝ кажеш, че живееш с родителите си?

 

• Липса на егоизъм

 

Изключително трудно е за егоистичен човек да отглежда домашен любимец, особено куче. Ако един мъж е склонен да отделя от своето време и пари за домашния си любимец, има предпоставки да е склонен да го прави и за бъдещите си деца. Жените интуитивно смятат, че мъжът с куче има сериозни предпоставки да е щедър и всеотдаен към децата си.

 

мъж, жени, куче, грижи, деца

 

• Добър човек

 

Всяка жена иска мъж, който се отнася добре с нея. Отношението на мъжа към кучето е индикация, че ако той се отнася добре към кучето, ще се отнася добре и към партньорката си. Обикновено мъжете с куче биват възприемани като добронамерени и приятелски настроени към околните. Типично за жените е да смятат, че човек, който е мил с кучето си, ще е мил и със семейството си.

 

• Достъпност

 

Много жени имат желанието да направят първата стъпка, но не го правят, защото са притиснати от обществените норми. Когато мъжът има куче обаче, жената е много по-спокойна да се приближи и иницира контакт, тъй като има добър повод – да си поиграе с кучето.

 

Четете още: Реалната причина жените да харесват лоши момчета

 

• Екстровертност и социални умения

 

Собствениците на кучета обикновено са екстроверти и имат добри социални умения. Повечето жени харесват мъже, които имат добри комуникационни умения, за това често биват привлечени от мъже с куче.

 

мъж, жени, куче, грижи, деца

 

Всичко е до намирането на баща

 

Както стана ясно и по-рано, жените искат мъж, който може да се грижи за семейството си и да го защитава. Тези черти могат да се видят ясно по начина, по който мъжете се отнасят към кучето си. Мъжете, които имат котки изглеждат малко по-подозрително за жените. Истината е, че някои жени могат да се зачудят каква е причината един мъж да избере домашен любимец котка.

 

Снимки: amslerPIX, .Bala, Tom Lord, WanderingtheWorld (www.ChrisFord.com) Foter.com

Добави коментар