секс, бавен, жена, мъж, оргазъм, еякулация

Защо бавният секс е по-добър?

Вие сте силен, здрав и в добра форма. Когато става дума за забавления под завивките с вашето момиче, смятате, че грубият и бърз секс много ѝ харесва. Проблемът е, че всъщност вероятно не ѝ харесва толкова, колкото смятате. Научете малко повече за бавния секс и може би ще разберете защо жените от години смятат, че той е много по-добър.

 

Защо на нея ѝ харесва бавно?

 

Само защото една жена е много възбудена, това не означава, че е близо до оргазъм. Правилото е следното – преценете колко време ще ѝ е нужно да достигне до оргазъм и го удвоете. Така най-вероятно ще сте много близо до реалността. В случай, че тя достигне до върха по-рано, ще разберете. Синхронът е надценен. Обикновено жените не се интересуват кога точно ще получат оргазъм, стига да го получат. Колкото по-дълго стимулирате една жена и колкото по-бавно действате, толкова по-близо е тя до него.

 

Защо трябва да се възползвате от времето?

 

секс, бавен, жена, мъж, оргазъм, еякулация

 

• Мъжете се нуждаят от повече време за възстановяване

 

Мъжете се нуждаят от повече време, за да са готови отново за секс, за разлика от жените. Това се нарича рефрактерен период (нечувствителност на някои клетки, тъкани или органи към входящите възбудни импулси, за определен период от време) и не можете да направите кой знае какво, за да го налалите. Ако еякулирате твърде бързо – това е. Край на шоуто.

 

• Сексът облекчава болките

 

Сексът стимулира производството на болкоуспокояващи компоненти, наречени невропептиди.

 

Четете още: Само за мъже: 10 здравословни съвета за страхотен секс

 

• По-силни оргазми!

 

Колкото по-бавно действате и колкото повече пъти тя достига до ръба, толкова по-мощен и освобождаващ ще бъде оргазмът ѝ след това.

 

Удължете времето за любовната игра

 

• Правете повторения

 

Според сексолозите, колкото по-силни са мускулите, които контролират оргазмите, толкова по-издръжливи ще бъдете по време на секс. За да ги заздравите, свивайте мускулите, които бихте използвали ако се опитвате да спрете уринирането си за по 2-3 сек. Повтаряйте 20-60 пъти дневно.

 

секс, бавен, жена, мъж, оргазъм, еякулация

 

• Дишайте дълбоко по време на секс

 

Ако искате сексът да продължи по-дълго, трябва да забавите дишането си, когато сте близо до еякулация. Фокусирането върху вдишването и издишването може да ви помогне да избегнете еякулацията, когато все още не я желаете.

 

Четете още: 21 знака, че това е просто секс

 

• Алтернативни движения

 

Докато жените имат само една G-точка, мъжете имат подобен еквивалент на 2 места. Едната е в близост до простатата, а другата – на върха на пениса точно под главичката. Ето защо е важно да редувате дълги и къси движения. Сексът ще продължи по-дълго, което ще възбуди партньорката ви много по-добре от кратките, силни и бързи движения.

 

Снимки: DJOtaku, Ferran, danabooo Foter.com

Добави коментар