Забавни приказни картинки – в помощ на майките при хранене

Хапването заедно със семейството може да се окаже сложна работа. За родителите понякога е трудно да задържат вниманието на малките си съкровища, докато се хранят – особено в процеса на растеж и при все по-голямото любопитство, което децата проявяват към света около себе си. Дори изпитаната техника „самолет" може да не успее да им привлече вниманието понякога! Точно затова Philips AVENT представя първата си гама за хранене за подрастващи деца. Създадени с помощта на водещ детски психолог, забавните приказни картинки на съдовете и приборите правят времето за хранене малко по-лесно.

 

хранене, прибори, philips avent

Гамата за хранене включва купички, чинии и прибори и е предназначена за деца на възраст над 6 месеца. Новите картинки са основани на света на храненето и стават все по-сложни с растежа на детето Ви, като превеждат мъника по пътя от пюретата до храненето с цялото семейство. Затова, докато мъничето похапва с удоволствие здравословна храна, то се забавлява през цялото време, откривайки откъде идва храната или броейки зеленчуците в чинията си.

 

Гамата е разработена с помощта на водещата детска психоложка д-р Джилиан Харис и специалистката по хранене д-р Джуди Мор с основната идея, че децата имат нужда както от стимулиране на физическото развитие чрез храната, така и на психологическото чрез забавление. Д-р Харис вярва, че "докато децата се развиват, те постоянно копнеят да учат нови неща. Тази нова гама за хранене подхранва фантазията им с разноцветни герои, без да ги разсейва: те откриват нови неща по време на хранене а майките им дават храната по-лесно!"

 

хранене, прибори, почистванеА за да направим времето за хранене дори по-просто и лесно за майките, продуктите от гамата са подходящи за затопляне в микровълнова (с изключение на приборите) и почистване в миялна машина, което означава, че можете да затоплите храната бързо, а след това да измиете без усилие.

 

С новата гама за хранене Philips AVENT украсена със забавни картинки, можете да сте сигурни, че детето Ви ще се храни добре.

 

Полезен съвет: Можете да почерпите вдъхновение за забавно хранене като си направите собствена историйка на адрес: www.philips.co.uk/avent

 

 

Нова гама за хранене на малки деца Philips Avent

приказни картинки, дете, храненеЗабавни приказни картинки, създадени от водещ детски психолог

Окуражават храненето чрез забавно обучение

Нехлъзгащи се основи за по-малко пързаляне по повърхностите за хранене

Лесни за почистване и безопасни за миене в миялна машина продукти

Подходящи за микровълнова

 

За др Джилиан Харис

 

Д-р Джилиан Харис е Старши лектор по Приложна психология на развитието, а също и консултант-педиатричен клиничен психолог. Делото на живота й винаги е било да подкрепя семейства с малки деца, които имат проблеми с храненето. Тя има дългогодишна страст да помага на бебета и подрастващи малки деца да развиват щастливи и здравословни връзки с храната.

 

*Данните са от Он-лайн проучване за удовлетвореност на клиентите, проведено от TNS през декември 2009 г. сред повече от 2500 жени, използващи марки и продукти за грижа за детето. Изследването е проведено в Китай, Великобритания, САЩ, Русия, Испания, Германия и франция.

 

 

Материалът е любезно предоставен от:

 

philips avent

 

 

Добави коментар