Забавления през лятото

Лятото пристигна и сега е идеалният момент да започнете да планирате незабравимата си ваканция. Създайте множество семейни спомени, които не е необходимо да струват твърде скъпо. Това ще косства само малко енергия и творческо мислене. Една забавна идея е да съберете у дома на пуканки и лимонада, да пуснете въображението си на воля и да планирате времето, което ще прекарате заедно.

 

Ваканция у дома

 

С нарастващите разходи, много семейства предпочитат да си останат вкъщи и да си почиват. Проучете какви забавни дейности можете да правите във вашия град и в квартала си. Също така не пропускайте да се отбиете в местните музеи, да видите местните забележителности (ако все още не сте го направили), паркове и др. Направете си специална вечеря, организирайте си игри или гледайте хубав филм заедно.

 

Излезте навън

 

Децата обичат да бъдат активни и да се наслаждават на красиви пейзажи. Намерете някои местни туристически еко пътеки, които да пребродите, предприемете пътуване  с мотоциклет, посетете езеро, плаж, басейн, разходете се до детска площадка, хвърляйте фрисби или играйте федербал в двора.

 

пейзаж, дете, здраве, туристи, природа, семейство, лято, забавления

 

Летни концерти

 

Концертите в парка са все по-често случващи се събития, на които можете да се насладите на безплатно забавление под звездите и евентуално да срещнете нови приятели със сходни на вашите интереси.

 

Четете още: Разходката сред природата – рецепта за по-добро здраве

 

Бъдете домакин на парти в блока

 

Говорете с вашите съседи и обмислете идеята да бъдете домакин на междусъседско парти. Включете децата си с раздаването на покани или заедно – цялото семейство, отправете лични покани от врата на врата. Вероятно ще се изненадате от приятелското настроение и отношение, което ще получите от вашите съседи. Това може да е чудесна неформална инициатива, в която хората могат да се срещат помежду си и да се опознаят.

 

изкуство, орнаментика, уроци, курс, рисуване, безплатни, теми

 

Запишете се на уроци

 

Местни фирми често предлагат безплатни уроци, семинари, демонстрации през лятото, като темите варират от ремонт на дома и градинарство, до орнаментика и изкуство.

 

Четете още: 6 ползи за здравето от хобито през свободното време

 

Върнете се към простото

 

Когато става въпрос за семейни забавления, не забравяйте класическите простички идеи, като например създаването на щанд за лимонада, измиване на автомобила заедно, гледане на филм. Често най-простите и безплатни летни дейности, се оказват и най-забавни.

 

забавления, лято, игри, занимания, семейство, ваканция

 

Снимки: Lodderup, Vichomunozfotos, GDJVJ Foter.com  

Добави коментар