Едни от най-добрите родилни домове в София раздават награди на празника “От първи дъх до първи клас” на 15 септември

Специални награди са подготвили болниците, които ще се включат със свои безплатни консултации на празника, организиран от портала за женско и семейно здраве “Мама, татко и аз”.

 

II АГ „Шейново“ ще предостави 3 ултразвукови прегледа за женска консултация за бременни, както и 10 фетални морфологии.

 

МБАЛ “Св. София” ще предостави безплатен АГ преглед, както и два 4D ултразвукови прегледа, извършени лично от доц. Валентина Мазнейкова. На щанда на болницата пък ще можете да се срещнете с доц. Мазнейкова, както и с акушер-гинеколозите д-р Поли Горанова и д-р Катерина Чачева.

 

Изключително полезни са и наградите на Медицински комплекс “Д-р Щерев”. Сред тях са едногодишен педиатричен пакет, в който влизат 12 амбулаторни прегледа и набор от лабораторни изследвания. Пакетът ще бъде валиден една година след спечелването му. И не само – три дами ще могат да спечелят разширен гинекологичен скрининг, който включва преглед, цитонамазка, колпоскопия и консултация. На щанда на Медицински комплекс “Д-р Щерев” пък ще можете да направите своите безплатни консултации с репродуктивния специалист доц. Мария Юнакова,  педиатъра д-р Иван Стаменов и ендокринолога д-р Веселина Яначкова.

 

Пакет “Училищна готовност” ще получи един от вас от МБАЛ “Вита”. Подаръкът е изключително полезен точно преди старта на новата учебна година и включва консултация с психолог и логопед.

 

Ако решите да споделите неделния си ден с нас, можете да спечелите още награди, предоставени от нашите партньори. Сред тях са детски козметични сетове от HiPP, пренатален тест VISION от Future Health и три броя TORCH имуноблот анализа от лаборатории ЦибаЛаб.

 

Добави коментар