Домът за Коледа: Фън шуй съвети

Време е да затоплим дома си за студеният сезон! Прекарваме много повече време на закрито и имаме нужда от топлина на всички нива, които да ни носят чувство на уют и комфорт.

 

На езика на фън шуй това, което трябва да направите в студения сезон е да балансирате вашата среда с цветовете на фън шуй и огнените елементи.

 

Четете още: Изкуствена или истинска елха?

 

Можете да пренесете тази жизненоважна фън шуй енергия във вашата среда по много начини – с декоративни предмети и елементи, нови възглавници, изкуство (картини), цветовете на стената – бъдете креативни и се забавлявайте.

 

При повторно подреждане на дома си през този сезон, използвайте принципите за декориране според фън шуй, за да създадете по-добра енергия.

 

Цялото ви същество се нуждае от повече топлина и вашият дом трябва да отговори на нуждите ви с помоща на фън шуй цветовете, които да внесат топлина във вашето пространство.

 

Четете още: Как се празнува Коледа по света?

 

Някои лесни фън шуй промени ще направят дома ви да изглежда различно – по-голям килим, уютни възглавници по пода, ярки завеси, различни цветове лампи, нови свещи. Всичко това ще измени фън шуй енергията в помещенията и ще придадат на тялото ви усещане за топлина.

 

Добре е да добавите елементите Огън и Земя в кухнята и спалнята, където сме по-склонни да прекарваме по-голямата част от времето през зимния сезон, но често ги пренебрегваме.

Добави коментар