Доказвай се! Изявявай талантите си! – Близнаци

За родените под знака Близнаци, или с асцендент Близнаци, мотото на 2014 г. е:

 

„Доказвай се! Изявявай талантите си!”

 

Автор: Даниела Йорданова

Посоката за изява и утвърждаване на отделните зодиакални знаци през 2014 г.

 

Нуждата от промяна в колектива, към който принадлежат или необходимостта от постигане на повече свобода и независимост в живота им, генерира основното напрежение при Близнаците, за тази година. Това ги изправя пред предизвикателството да се доказват като личности с опит и утвърден авторитет, да се борят за личната си изява, като разчитат единствено на собствените си качества и ресурси. Реализираните пробиви ще им донесат повече свобода, нови ангажименти и възможност за интегриране в обществени организации.

 

близнаци, хороскоп, 2014

 

До края на юли, приоритетите при тях ще са свързани с децата, творческата им изява, романтичните преживявания и забавления. Според възрастта и нивото на лично израстване, това е подходящ период за създаване на романтични връзки, забременяване, раздяла с дете, представяне на творчески продукт или успешна сценична изява. Реализираните пробиви ще ги натоварят с много работа и ще увеличат стреса в ежедневието им. Промяната ще доведе до приключване на определени отношения с образователни, финансови, медицински, юридически, политически и други институции, които оказват дълбоко и трансформиращо влияние върху хората. Сексуалните партньорства също са поставени на изпитания и трансформации. Отговорното и зряло отношение към справянето с житейските предизвикателства, ще предложи на Близнаците нови възможности и перспективи по отношение на личните им ресурси, притежания и ценности.

 

От края на лятото, Близнаците навлизат в едногодишен период на разширение и израстване по отношение на бизнеса, контактите и промяна в непосредственото обкръжение. Активността и ангажиментите, от есента до края на годината, ще са свързани със служебните задължения, партньорските отношения, търсенето на нови възможности за изява и промяна на житейските приоритети.

 

Снимка: Sebastian Art

Илюстрация: Таня Димитрова

Добави коментар