Вярвам в доброто у хората!

Здравейте, казвам се Даяна от град Кърджали – малък и консервативен град. Майка съм на две прекрасни деца. Реших да даря яйцеклетка преди няколко години, но поради много ангажименти и невъзможността да се организирам, това се отложи във времето.

 

Въпреки това желанието в мен да сбъдна нечия мечта и да дам частица щастие на някое семейство не стихваше и чакаше да дойде удобния момент. И ето че дойде – преди около месец успях да намеря човек, който да ми помогне с ежедневните задължения, с грижите за децата, за да успея да отделя нужното време да пропътувам няколко пъти по 600 км за  необходимите изследвания, които да установят дали съм подходяща за донор на яйцеклетка.

 

След като се установи, че мога да стана част от това предизвикателство се назначи стимулация на яйчниците, за да бъде постигната желаната цел.

 

Четете още: Как донорството на яйцеклетки помага на безплодните двойки?

 

Знаете ли – убедих се в твърдението, че  “целта оправдава средствата“. Преди изпитвах ужас от игли и инжекции, страх, останал от детството и лечение с болезнено познатия пеницилин. Сега трябваше да си поставям един път на ден инжекция, което не беше болезнено, но по принцип само при мисълта за тях ме втрисаше.  Желанието ми да помогна ми даде сила да превъзмогна всички тези страхове и опасения. Това е силата на мотивацията!

 

Получих пълна подкрепа.

 

Пиша това, защото вярвам в доброто у хората, вярвам, че ние сме тези, които могат да променят света към по-добро именно като си помагаме един на друг. Нищо не може да се сравни с щастието да имаш дете, да видиш усмивката му и да бъдеш част от неговото развитие.

 

С голямо удоволствие направих тази стъпка и ще бъда щастлива да бъда причината едно семейство, което не може да изпита тази радост –благодарение на нашата помощ да успее! Надявам се и се моля всяка жена да има възможността да чуе думите МАМО!

 

В партньорство с:

Добави коментар