„Вдъхновени от есента” – приключил

Ако сте от хората, които обичат да сътворяват разни „красоти” със собствените си ръце, то имате възможност да се включите в играта ни „Вдъхновени от есента”. Изпратете ни снимки на ръчно изработени от вас предмети – пана, украси, букети, фигурки, бижута, картички, картини и други интересни идейки свързани с есенния сезон на e-mail: admin@mamatatkoiaz.bg.

Ще публикуваме снимките в албум „Вдъхновени от есента” на нашата Facebook страница. Човекът, изпратил снимката събрала най-много харесвания ще спечели цифрова фоторамка от Philips.

 
     

Публикуването на новополучените снимки ще става в 10.00 и 16.00 часа. Моля, в писмото си посочете име и телефон за връзка. Изпращайте ни снимките си до 08.10.2012. Всеки участник има правото да участва само с една снимка.

…..
Комуникацията с организаторите на играта става само на определената за това електронна поща!
В тази игра „Мама, татко и аз” и техните партньори не носят отговорност за неспазване на правилата на конкурса!

Facebook, като компания, е напълно освободена от отговорност за играта! Играта по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана, или свързана с компанията Фейсбук! Участникът предоставя информацията си доброволно на организатора на промоцията, а не на Facebook като компания.

Тhe promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Тhe participant is providing information to [disclose recipient(s) of information] and not to Facebook.

Добави коментар