Бъди информиран! Участвай в здравните анкети! Спечели книга!

Портал "Мама, татко и аз" и Здравен форум на сайта Е-здравей съвместно организират Анкети по повод 7 април – Световен ден на здравето.

 

С отговорност за здравето

 

Включете се в нашата анкета и спечелете една от двете книги „Това се случи във Венеция“, осигурени от нашите партньори от издателство Прес.

 

Едната от тях ще бъде изтеглена чрез томбола измежду всички изпратили анкетите си на e-mail: admin@mamatatkoiaz.bg, а другата ще бъде изтеглена чрез томбола измежду всички отговорили в анкетата на Фейсбук страницата на Портал "Мама, татко и аз" https://www.facebook….

 

Това се случи във Венеция

 

Включете се в нашата Анкета № 2 свързана със хроничните заболявания. За да я попълните е необходимо да изтеглите този файл: Лекарства за хроничните заболявания.docx

 

Попълването става с поставянето на отметка в квадратчето на избрания от вас отговор.

 

След като попълните анкетата, запаметете документа и го изпратете на електронната ни поща admin@mamatatkoiaz.bg, като напишете трите си имена, телефон и адрес за контакти.*

 

*Данните са ни необходими за изпращането на наградата и няма да бъдат използвани и публикувани за други цели.

 

Играта стартира днес – 17.03.2014 г. и ще продължи до 14:00 ч. на 21.03.201 г. Наградата ще бъде изтеглена чрез томбола, която ще се проведе на 21.03.2014 г.

 

Условия за участие:

 

• Всеки участник участва само с една коректно попълнена анкета.

 

Всеки, който не е изпълнил посочените условия за участие, няма да бъде включен в томболата за наградата.

 

Обобщените резултати от проведената анкета ще бъдат публикувани на 24.03.2014г.

 

…..

Комуникацията с организаторите на играта става само на определената за това електронна поща!

 

В тази игра „Мама, татко и аз” и техните партньори не носят отговорност за неспазване на правилата на конкурса!

 

Facebook, като компания, е напълно освободена от отговорност за играта! Играта по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана, или свързана с компанията Фейсбук! Участникът предоставя информацията си доброволно на организатора на промоцията, а не на Facebook като компания.

 

Тhe promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Тhe participant is providing information to [disclose recipient(s) of information] and not to Facebook.

Добави коментар