Бъдете красиви, мами!

Автор: Таня Димитрова

Магистър по педагогика и семиотика на изобразителното изкуство

 

Илюстрации: Таня Димитрова

 

Всяка жена избира облеклото си за деня според настроението. Същността и характера й до голяма степен определят  стила, който тя предпочита. Бременните жени обаче не трябва да се чувстват пренебрегнати, тъй като специално за тях са създадени модни дрехи, които да подчертаят красотата им именно в този специален период.

 

 

Модните тенденции тази пролет залагат на цветовете взети сякаш направо от природата. Актуални са лимонено жълто, малиново червено, прасковено, спаначено зелено, цвят слива. Като цяло тази пролет се залага на смели съчетания от цветове и разнообразен дизайн на дрехите.

 

 

За бременните дами, дрехите освен модерни и впечатляващи, трябва да бъдат и удобни. Дългите туники са прекрасно предложение за тях, тъй като те падат свободно, красиви са и са изключително удобна дреха. Също така дават възможност за различни комбинации с други дрехи. Идеално съчетание е туника с панталон, а защо не панталонът да бъде и с широки крачоли. Обемът в дрехата е модерен, така че жените в този специален период от живота си могат да се чувстват късметлийки.

 

Пристегнати високо туниките могат да изглеждат особено женствено.

 

 

Правило е в гардероба на всяка жена да присъстват и рокли. Тук също акцент се поставя на ярките цветове и смели съчетания. Могат да присъстват и флорални мотиви. Роклите също е добре да са пристегнати горе в талията, най – добре е с красив нежен аксесоар – панделка или коланче.

 

Не трябва да забравяме, че аксесоарите допълват всеки тоалет. Заложете на „уникални” ръчно изработени бижута и интересни цветни чанти и обувки.

Добави коментар