Бременност и здраве: Как да правя упражнения докато съм бременна? – ВИДЕО

Дами – знам, знам. Как да имате енергия в този момент!? Та вие носите човек в себе си, за бога! Но упражненията по време на бременност, всъщност могат да имат и много предимства. Консултирайте с вашият лекар преди всичко.

 

Та за какви предимства става дума?

 

Бременност и красота: Може да бъде поразително като гледате как теглото ви се увеличава с огромна скорост. Това е неизбежно, така че спрете да се фокусирате върху килограмите, а върху това как да се чувствате по-добре. Разходките, упражненията за гърба може да ви тонизират. Особено упражненията подобряващи почивката, здравето и кожата като цяло.

 

 

бременност, спорт, здраве

 

Повишете енергията: Вероятно сте изчерпани. Дори по-лошо, най-вероятно сте се лишили и от всички енергийни напитки. Е, упражненията дават енергия. Една огромна заблуда е, че упражненията ще ви изморят. Ако сте последователн и упорити, ще забележите разлика в нивата на енергия. Това е резултат от естественото отделяне на ендорфини в мозъка.

 

Четете още: Бременност – принципи на безопасното спортуване

 

Болезненост: Бременността има огромно влияние върху тялото ви. Чрез упражнения може да облекчите болката в гърба и ставите. Увеличава се поддържащата сила на гърба, като може да работите повече  за зони, които са склонни към болки – колене, гръб, бедра.

 

бременност, спорт, здраве

 

Бременна и секси: С поддържането на тонуса и правилното управление на теглото, докато сте бременна, вие ще имате по-малко работа, след като родите. Продължавайте в същия дух и съседите ще имат за какво да говорят.

 

Четете още: Тичане по време на бременност

 

Уверете се че правите всичко умерено. Отделете малко време и вземете леки тежести и надграждайте бавно, особено ако не сте тренирали преди. Най-важното е да не се обезсърчавате. Активизирайте живота си в дългосрочен план и ще видите резултатите.

 

 

Снимки: Mahalie, Meagan  Foter

 

Добави коментар